И сурогат бебе на попусту на „црни петак“

Украјинска болница БиоТеxЦом која се представља као “центар за људску репродукцију” понудила је попуст од 3% на пакете за сурогатство у раздобљу од 15. до 26. новембра, што је познато како попусти поводом "црног петка" и што и пише на њиховом сајту.

Занимљивости 25.11.2021 | 15:09
И сурогат бебе на попусту на „црни петак“

Како истичу на својој веб страници корисници услуга клинике који “пожуре” моћи ће за 1.947 евра да добију  Вип пакет или стандардне пакете за 1.497 или 1.197 евра, пише портал битно.нет.

Пиxабаy
 

Компанија уверава своје клијенте да, према украјинским законима, „сурогат мајка не може да има никаква права на дете“ и да ће у крштеници, као родитељи, бити наведени само „отац и мајка“ који плаћају услугу, под условом да је једно од њих донирало сперму или јајну ћелију.

Украјинска клиника се веома потрудила да на свом сајту представи своје услуге и све то је преведено на 15 језика, укључујући енглески, немачки, француски, јапански, шпански.

Ово није први пут да ова клиника скреће пажњу на себе. Прошле године направила је видео где је било приказано 46 беба „као производе које купци нису преузели“. Због затварања граница и епидемиолошке ситуације, будући родитељи нису могли да преузму бебе, па је компанија направила видео како би извршила притисак на власти да се одобри преузимање.

Принтсцреен/БиоТеxЦом

(24седам.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар