Естрада у сузама на комеморацији Марини Туцаковић

Комеморација Марини Туцаковић, која је преминула 19. септембра ове године, одржана је данас у Скупштини града Београда, у Старом двору.

Магазин 24.11.2021 | 17:00
Естрада у сузама на комеморацији Марини Туцаковић

Међу првима је стигла певачица Наташа Беквалац која се појавила сва у црном, а затим и Драгана Мирковић. Потом је стигао и Маринин супруг, Александар Радуловић Фута, а за њим Карамела, Ана Бекута, али и њен син Лаћа, као и бројни други.

Лаћа је емотивним говором, расплакао бројне званице, истакавши да је његова мајка Марина одувек причала да је њена највећа жеља да буде мала сахрана:

- Не знам како бих сада моја мајка реаговала. Она је увек говорила, да када дође тај тренутак када умре, да буде кратка сахрана, поп који лепо пева, што краће да траје, а после сви идите негде, направите неку журку, пустите неке добре забавњаке или народњаке, да се сви лепо проведете. Међутим, није тренутак за то, нити такво нешто можемо да направимо.

Сада нас гледа са неба, овде где смо се окупили да говоримо о њој. Њој би можда ово било патетично. Она никада није давала значај томе како ће се њена тела и лик третирати у будућности. Мојој мајци су били људи који је окружују и људи са којима је радила, њена породица. Мислим да је на нама да целу њену заоставштину, да од тога направимо нешто друштвено корисно.

Себи је обезбедила вечност својим радом дефинитивно. Она неће бити заборављена, али мислим да би требало да буде упамћена по њеној борби која је трајала последње три године, борба за живот, борба са болешћу, да она никада није одустајала. У име тога, наш је план да оснујемо фондацију "Марина Туцаковић", чији ће циљ бити борба против карцинома дојке, као наставак те њене борбе. Сваки дан изгубимо неког великана"- рекао је Лаћа

Јелена Триван, такође је одржала емотивни говор и присетила се Марине и њеног дела.

Карлеушу је расплакао емотивни говор Ане Бекуте, те је певачица лила горке сузе, не могавши да издржи бол, због емотивних речи, које је Бекута посветила вансеријској химејкерки.

- Већ трећи пут говорим о неком кога сам волела више сам плакала последњих дана него што сам певала и смејала се. Због Марине имам хитове, због ње имам публику због ње сам оно што јесам. Марине је и без мене било, али мене без Марине не би - рекла је Ана.

На меморијални скуп Марине Туцаковић, пристигла је и Ана Николић, за њом Гога Секулић, а потом и Јелена Карлеуша, сасвим је било и очекивано да ће естрадне звезде бити у овом броју, јер је Марина заслужна за њихове каријере.

Подсетимо, позната хитмејкерка сахрањена је десет дана након смрти, јер је њен супруг Александар Фута Радуловић био позитиван на корона вирус. Како је у том периоду епидемиолошка ситуација у Србији била лоша, Маринина породица је одллучила да се комеморација помери за прикладнији период. 

(Република.рс Фото: Република)

Коментари / 0

Оставите коментар