Сахрана Мериме Његомир: Потресне сцене на гробљу

Чувеној певачици Мерими Његомир, која је преминула 20. новембра, одржана је комеморација у згради Радио Београда у Каменој сали, док ће бити сахрањена на Новом гробљу у Београду у Алеји заслужних грађана.

Магазин 23.11.2021 | 14:30
Сахрана Мериме Његомир: Потресне сцене на гробљу

Ћеркама Милици, Јелени и Љубици слошило се током опела, па су их све време придржавали, док су се хватале за срце и гледале у небо.

Опело је почело испред црвке, а Меримини најрођенији нису могли да зауставе сузе.

Ковчег је постављен испред цркве Св. Николе на Новом гробљу где ће се одржати опело, а најближи су се окупили како би је испратили на већни починак. Ћерка Љубица у једном тренутку снажно је загрлила сина и заплакала. Она заједно са сестрама Милицом и Јеленом, братом Марком прима саучешћа присутних.

Меримина ћерка Јелена сломила се у једном тренутку, жени која је пришла да јој изјави саучешће пала у загрљај и заплакала из свег гласа, што је додатно потресло све окупљене, који нису могли да остану имуну на ову сцену.

Певачица Гоца Лазаревић стигла је уплакана на гробље, а у једном тренутку умало се није онесвестила код сандука у ком почива Мерима.

Удовица Маринка Роквића, Славица Роквић стигла је на Ново гробље заједно са снајком Бојаном и обе су биле у црнини. Оне су донеле букет са белим цвећем које су положиле код сандука.

Потом су стигле и Весна Змијанац и Нада Топчагић са супругом, као и Ана Бекута и Снежана Ђуришић. Међу приустнима се појавио и син Марине Туцаковић, Лаћа Раадуловић, Драган Којић Кеба, Милена Плавшић, Ћана, Ивица Дачић, Срђан Ђоковић и многи други.

На гробље је стигао венац од црвених ружа од певачицине деце на којем је била потресна порука.

"Што је лепо кад се неко воли, а душа боли. Заувек твоја деца и унуци", писало је на венцу.

Сестре преминуле певачице су такође послале венац са белим ружама, а порука ће вам натерати сузе на очи.

- Последњи поздрав сестри - писало је на венцу.

Мерима Његомир биће сахрањена поред Џеја Рамадановског, а около су гробови и Власте Велисављевица, Ивана Бекјарева, Тике Арсића, Бориса Комненића.

Подсетимо, Мерима Његомир рођена је 9. новембра 1953. године у Београду. Живела је и радила у Београду. Снимила је више од 25 албума и отпевала неке од безвременских хитова као што су „Иванова корита“, „Рузмарин“, „Због тебе“ и многе друге.

Коментари / 0

Оставите коментар