Бинго и Гладе заједно за сретне празничне успомене у СОС дјечијим селима

Куповином Гладе Wинтер 2021 артикала у Бинго маркетима помажете дјеци из СОС Дјечијих села у БиХ да имају сретне празничне успомене.

Босна и Херцеговина 22.11.2021 | 11:06
Бинго и Гладе заједно за сретне празничне успомене у СОС дјечијим селима

Вријеме празника од посебне је важности за дјечаке и дјевојчице који одрастају у СОС Дјечјим селима у БиХ, што су и овога пута препознали у компанијама Бинго и Орбицо. Током нове кампање, сви купци Гладе Wинтер 2021 артикала у Бинго маркетима могу помоћи да дјеца из СОС Дјечијих села у БиХ вријеме празника проведу уз најљепше мирисе дома у загрљају СОС родитеља.

СОС родитељи труде се свакоме дјетету припремити посебан поклон, пажњу, читати им омиљену причу, како би им надомјестили све што им је недостајало за сигурно и безбрижно дјетињство. Дјечаци и дјевојчице посебно се радују заједничкој куповини са СОС родитељима, од украса за празничне колаче, до пакетића које с нестрпљењем чекају да отворе. Мале радости уз мирисне породичне успомене увијек нас враћају у дјетињство и памтимо их цијели живот, а дјеци без родитељског старања ствари које се углавном чине свакодневним, значе сретно дјетињство у породичној атмосфери.

Након изазовне и тешке године ове празнике и ви можете искористити како бисте се присјетити малих радости које вас повезују са другима. Куповином Гладе Wинтер 2021 артикала у Бинго маркетима учините празничне дане топлијим за себе и своје најмилије и тако будите дио хумане приче којом помажете дјеци из СОС Дјечијих села у БиХ да имају сретне успомене и празнике које свако дијете заслужује.    

Артикли чијом се куповином може учествовати у кампањи посебно су означени у трговинама, како би их купци лакше препознали.

(БН) 

Коментари / 0

Оставите коментар