Данас благи пораст температуре и више сунчаних периода

Метеоролози су за данас у Републици Српској и Федерацији БиХ (ФБиХ) најавили благи пораст температуре ваздуха и повремене сунчане периоде.

Република Српска 19.11.2021 | 08:29
Данас благи пораст температуре и више сунчаних периода

На југу ће бити претежно сунчано, а хладније ће остати у предјелима гдје се магла дуже задржи, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дневна температура ваздуха од седам до 13, на југу до 15, а на планинама и у предјелима са маглом од три степена Целзијусова.

Дуваће слаб до умјерен сјевероисточни и сјеверни вјетар.

У већини крајева јутрос преовладава претежно облачно вријеме, а по котлинама има магле, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Најхладније јутрос било је на Бјелашници гдје је измјерено минус шест степени у 7.00 часова, затим на Сокоцу, на Хан Пијеску и у Дрвару минус три, те на Чемерну минус два степена.

Температура ваздуха у 7.00 часова у осталим мјестима: Бањалука, Мркоњић Град, Бихаћ, Тузла, Калиновик и Гацко нула, Шипово, Добој, Србац, Сребреница и Сарајево један, Приједор, Мраковица, Нови Град, Бијељина, Рудо, Фоча, Вишеград и Зеница два, Билећа четири, Требиње осам, Мостар 10 и Неум 11 степени Целзијусових.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар