Хасан изашао из болнице: Кад сам чуо шта су ми доктори пустили помислио сам да је крај!

Певач народне музике Хасан Дудић два дана провео је у болници, одакле је данас пуштен у добром стању. Пошто су му лекари очистили крвне судове, он је одмах дошао у студио Курир телевизије.

Забава 18.11.2021 | 17:42
Хасан изашао из болнице: Кад сам чуо шта су ми доктори пустили помислио сам да је крај!

"Имао сам заказану интервенцију уклањања масноћа на крвним судовима на Институту за каридоваскуларне болести која је најбоља клиника на Балкану", рекао је певач и захвалио се свим дивним и пажљивим лекарима који су му спасили живот.

Испричао је и анегдоту, како су му пустили његову песму "Сад је касно за нови почетак" а он помислио да су га отписали.

"Нисам знао да ли да се смејем или плачем. Почела нервоза да ме хвата, све док ме нису умирили да су све урадили", додао је Дудић.

Открио је да муку мучи и са килажом.

Hasan Dudić
ФОТО: КУРИР ТВ

"Имам 98 килограма, а висок сам метар и жилет. Не могу да верујем да сам некад тренирао бокс и имао до 63 килограма. Тражили су ми да пробушим кашику", рекао је Хасан и нагласио да не воли ни пуно да једе али да воли да има друштво током оброка.

Каже да му је драго што су колеге одрегаовале на сазнање да је хоспитализован.

"Зорица Марковић, Митар Мирић, Злата Петровић и друге колеге су ме звале. Злата је вриштала кад је чула да сам у болници", испричао је гост Курира.

Према њему, живимо у тешко време, да су због короне многи постали нервозни и да пуцају, а да је лек за то добро расположење.

"Времена су постала тешка и чудна. Има злих људи, пишу глупости, ја сам све жеље у животу остварио и као певач, продуцент, коммпозитор, писац. Живим живот тако да поштујем друге и фамилију, гледам децу како расту. Чекам националну пензију, 30 година сам уплаћивао, значиће ми да имам неку сигурицу. А многи потцењују и вређају на националној основи, називају Шиптаром, Циганом, Муслиманом, а ја никад нисам одвајао људе", испричао је Дудић.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар