Јами проговорила о периоду живота кад је трпела психичко и физичко насиље!

Певачица Јасна Миленковић Јами признала је да је била жртва вршњачког насиља, те да су јој школски дани остали у ружном сећању.

Забава 17.11.2021 | 20:38
Јами проговорила о периоду живота кад је трпела психичко и физичко насиље!

Наиме, како је раније испричала за медије, деца су је ћесто малтретирала због успеха у гимнастици.

– Пре поласка у школу имала сам предивно одрастање. Међутим, тада је почео пакао јер сам показала невероватан таленат за гимнастику. Током читаве основе школе доживљавала сам психичко и физичко насиље, пре свега од девојчица које су, ваљда биле љубоморне на моје успехе. Уништавале су ми торбе, крале трикое, разбијале ормарић… Тешко сам подносила то, а нисам желела да говорим родитељима. Знале су да ми одврну шрафове на пречкама за разбој да бих пала – испричала је Јами једном приликом за “Глорију”.

Подсећамо, Јами је пре него што је упловила у музичке воде била првакиња Србије у гимнастици. Музичку каријеру започела је 1991. године и убрзо постала једна од највећих фолк звезда тог времена. Једном приликом за Курир рекла је да се нашла на стубу срама због њеног хита из деведесетих "Шибица".

"Када сам ја почињала, конкуренција су биле Весна Змијанац, Зорица Брунцлик, Лепа Брена... Имала сам трему, није било лако бити у њиховом рангу. Данас свако хоће да буде певачица. Када сам чула неке од снимака данашњих звезда без 'аутотјуна', мислила сам да гледам скривену камеру," рекла је она том листу.

Песма "Шибица" имала је провокативни текст, конкретно "шибице моја, ја ћу да те креснем", а деведесетих то био велики проблем док су данас вулгарне песме "на сваком ћошку".

"Ја сам тада, због те једне речи, била на стубу срама. Данас се заиста претерује, песме су вулгарне. Океј је да се игра двосмислено, али је ово стварно очај," рекла је она.

Jasna Milenković Jami
ФОТО: АНА ПАУНКОВИЋ

(Курир.рс/Глориа)

Коментари / 0

Оставите коментар