"Тишина" - нова пјесма Џенана Лончаревића

Џенан Лончаревић након што је објавио нову пјесму: Тишина је сваком потребна!

Забава 16.11.2021 | 22:23
"Тишина" - нова пјесма Џенана Лончаревића

Џенан Лончаревић, један од омиљених пјевача у региону, представио је нову пјесму "Тишина". 

"И ноћас трепери бол на твоме прозору попут свијеће, и све је на мјесту свом као да имаш дом, али те неће", стихови су његове нове композиције која је за кратко вријеме освојила симпатије публике широм региона. 

Музику и аранжман за "Тишину" потписује Бојан Васић, док је текст дјело Мирјане Девић. На пјесми су поред Џенана свирали Бојан Васић, Мирослав Товирац и Марко Којадиновић, док је за пратеће вокале била задужена Ксенија Милошевић.

- Прве реакције публике су добре и, наравно, задовољан сам. Највеће задовољство и сатисфакција за сваког пјевача је када пјесме трају. Мојим пјесмама увијек треба времена. Сигурно је да ће "Тишина" како вријеме буде одмицало бити све популарнија. Тишина је потребна сваком човјеку. Искрен да будем, постали смо много бучни и све више нам је потребна тишина, да мало слушамо и чујемо барем првог до себе. Сигурно да ће већ на наредним наступима публика тражити "Тишину". У наредном периоду у зависности од епидемиолошке ситуације очекују ме концерти у Босни, Србији, Црној Гори и Македонији. За Нову годину сам на Копаонику, 1. јануара на Златибору, а 2. јануара у Петровцу у Црној Гори – каже Џенан Лочаревић.

Пјесма и спот „Тишина“ налазе се на линку

(БН) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Миxи

17.11.2021 05:16

И није несто,мозе он то и боље... Прегледи исто говоре о томе а нема их несто..

ОДГОВОРИТЕ