Певачу дијагностификован тумор, супруга се огласила и захвалила на подршци!

Као бомба је одјекнула вест да се некадашњем учеснику "Звезда Гранда" Јасмину Хасићу здравствено стање нагло погоршало, због чега се на друштвеним мрежама спровела акција прикупљања крви за певача.

Забава 16.11.2021 | 18:33
Певачу дијагностификован тумор, супруга се огласила и захвалила на подршци!

Певачу је дијагностификован тумор на бубрезима који је пре 15 дана оперисао у Турској, али му је синоћ нагло позлило. Ова вест потресла је естраду, а у акцију прикупљања крви за Јасмина прве су се укључиле његове колеге из Босне, а убрзо је и Милан Динчић Динча замолио своје пријатеље и фанове из Сребреника да оду у болницу да дају крв.

Срећом, крв је брзо прикупљена, а његова супруга Јасмина огласила се на друштвеним мрежама и истакла да је захваљујући брзој реакцији лекара и људи који су дали крв, певач за сад у стабилном стању, пише Гранд онлине.

Jasmin Hasić
ФОТО: ПРИНТСКРИН/ИНСТАГРАМ

- Драги пријатељи, прво да се захвалим за сваку поруку, толико их је да не могу да стигнем ни све да их прочитам, нити да се појединачно захвалим. Хвала за сваку лепу реч, за реч подршке. Питате ме шта нам треба, рећи ћу вам - ништа за сад и хвала. Највише нам можете помоћи је ако долазите у нашу апотеку и све што вам је потребно ту и реализујете, јер радом можемо све, самим тим нам највише помажете. Јасмин ће бити добро и све ће бити иза нас - нагласила је његова супруга и апеловала на људе да не наседају на акцију прикупљања новца за певача која је покренута синоћ.

Jasmin Hasić
ФОТО: ПРИНТСКРИН/ФАЦЕБООК

- Једна од пацијенткиња ми је управо јавила да се сакупљају паре за Јасмина, молим вас да не наседате на то, то су преваранти, нико не скупља новац у његово име. Довољно је што нам се ово догађа и јако ме растужује што се појединци у свему овоме баве преваром. Ми се ограђујемо од овога што сам написала и молим вас да никоме не дајете новац за Јасмина, јер то нема везе са нама.

- За све вам велико хвала, данас сам спознала колико је људи уз нас и колико цените Јасмина, што ме јако радује - закључила је Јасмина, након чега се и сам певач огласио из болнице и истакао да је добро.

- Хвала вам свима од срца за одазив, и да опет напоменем - сваки вид прикупљања новца у моје име нема везе са мном, не наседајте на те "хуманитарне" акције - нагласио је певач на свом Фејсбук профилу.

(курир.рс /грандонлине)

Коментари / 0

Оставите коментар