Издата наредба за расписивање потјернице за Мацаном

На приједлог Тужилаштва Кантона Сарајево, Кантонални суд у Сарајеву одредио је притвор Александру Мацану, осумњиченом за убиство полицијских службеника МУП-а КС.

Босна и Херцеговина 16.11.2021 | 17:22
Издата наредба за расписивање потјернице за Мацаном

Истовремено, на приједлог КТКС издата је и наредба за расписивање међународне потјернице.

Подсјетимо, СИПА је уз асистенцију МУП-а Кантона Сарајево, МУП-а Републике Српске и Обавјештајно сигурносне агенције (ОСА) 4. новембра провела акцију с циљем хапшења убица двојице сарајевских полицајаца из 2018. године. Вршени су претреси на подручју РС, а претресена је и једна канцеларија Полицијске управе Пале. Саслушано је више особа.

Подсјетимо, двојица сарајевских полицајаца Адис Шеховић и Давор Вујиновић убијени су 26. октобра 2018. године у сарајевском насељу Алипашино Поље. Шеховић је одмах преминуо, док је Вујиновић тешко рањен усљед чега је касније подлегао повредама. До пуцњаве је дошло након што су ова двојица полицајаца затекли групу криминалаца у крађи аутомобила у Гетеовој улици.

(<спан стyле="цолор: #3598дб;">Н1) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Милко

16.11.2021 17:47

Шта је са оптужницом за другог Мацана, Синишу? Тај је опљачкао милионе док је био на челу ЦИПС. Докле ће тужилаштво да држи тај предмет у ладици?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

17.11.2021 02:31

Видио од пунца па се и он сакрио од полиције и тужилаштва!

ОДГОВОРИТЕ