Неда пише о најтежем периоду у животу, кад је са породицом завршила на улици и остала без свега!

Неда Украден одлучила је да напише књигу, а како је певачица открила, ускоро би требало да заврши своју аутобиграфију у којој ће многе тајне испливати у јавност.

Забава 15.11.2021 | 21:30
Неда пише о најтежем периоду у животу, кад је са породицом завршила на улици и остала без свега!

Неда је открила да ће се у књизи о њеном животу наћи и део о њеном најтежем периоду у животу, а то је када су њена породица и она 1992. године остали без свега и завршили на улици.

- Рукопис сам завршила, морам још нешто мало да средим. Постоје дивне фотографије које су илустрација тог времена. То је прича о мени и каријери, земљи које више нема, граду у ком сам живела, о једном целом музичком миљеу, али и читавом низу сјајних колега. Ја сам непосредан учесник и сведок свему томе. У књизи ће се наћи и значајне личности којима сам певала, од Јосипа Броза Тита до Муамера Гадафија. Говорићу о љубавима о којима до сада нисам причала. Биће разних тајни. Мени је највећа бол ‘92. година. Тај насилни прекид живота када смо родитељи и ја остали без свега у животу што смо стекли деценијама уназад. Све оно што смо кућили, намештали, обрађивали, без свега смо остали. У том тренутку немаш коме да се жалиш и да се обрачунаваш. Сама сам своју бол и напоре носила – каже Неда и додаје да ништа књигом неће морати да демантује.

принтсцреен инстаграм/неда.украден

Неда Украден

Никада нисам била жртва лажи, али увек постоји нешто што вас заболи, што је површно и увредљиво. Колико дуго радим и постојим, тога је мало било – сматра певачица која је била сарадник и велики пријатељ са покојном Марином ТуцаковићНеда истиче да се више никада такав аутор неће родити.

Марина је била сјајан аутор, тешко да ће то неко моћи да изимитира. Отишао је сјајан песник певане музике. Велики губитак за естраду. Њене песме су остале и то ће да живи вечно. Имала је широк опус од највећих поп звезда до највећих фолкера и народњака. Марина је фантастично знала да за свакога напише адекватан текст. Оствариле смо много хитова и заувек сам јој захвална на томе – говори Неда и додаје да је публика разлог због ког постоји на естради преко 50 година.

(Блиц/Информер.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Њој

17.11.2021 21:46

Је увијек теско.Када је поцела ова пандемија,највисе је кукала од свих естрадњака.Срамота.Колико само има народа,који се пати цијели зивот,нико га и не помене.А она пропустила пар наступа,и о томе сте писали данима.

ОДГОВОРИТЕ