Тању муж сада уцењује: Сви ће видети наше интимне снимке!

Страсти између Тање Савић и Душана Јованчевића од којег се разводи се не смирују, а додатно су их подгрејали медијски написи о њеној наводној романси са градоначелником Бањалуке, Драшком Станивуковићем.

Забава 15.11.2021 | 20:33
Тању муж сада уцењује: Сви ће видети наше интимне снимке!

Откако јавност бруји о Тањиној и Драшковој наводној вези, Душан се поново оглашава за домаће медије, и не губећи време јавно вређа певачицу, мајку своје двоје деце.

У последњој изјави Душан тврди да Савићева користи кокаин те наводи да ће пустити у јавност њихове приватне, интимне снимке. 

<спан цласс="имаге-соурце">Принтсцреен Инстаграм <фигцаптион>  <п дата-wтг-лазy="8">- Шта је радила са мном онда 12 година? Што се удала за мене? Што ми је родила два сина? Очигледно је имала само неку корист од мене. Да ли тај њен зна да Тања воли понекад да користи кокаин? Да је подсетим шта смо радили све заједно у једном хотелу у Новом Саду, три ноћи смо тамо провели за мој рођендан. Нека стави руку на срце и нека каже да лажем, да није истина! Она мозе да лаже, али слике и снимци не варају. Следи да то сви да виде, ко је и ста је Тања, да је боље упознате, да тај њен мало боље упозна Тању и њене тајне. Па нека гледају заједно наше најинтимије снимке шта смо радили заједно, па нек се он мало научи од мене. Јадни су, поготово он. Тек ће да види под коју категорију припада она. Нек им је са срећом - шокирао је Јованчевић изјавом за Телеграф, а потом навео да верује да ће Тањина веза са Драшком убрзо пући.

<п дата-wтг-лазy="10"> Боље да ћути. Мајка два сина. Нема образ нити срам, увек је таква и била. Нека буде он за њу ста год хоће, ја сам је имао као сви пре мене, сад је он дошао на ред да је мало "др*да". Време ће да покаже... Да је паметан већ би јој ногу дао, док му она не да. Она не зна шта је љубав, она само познаје авантуре. Нема чега да се плаше, никакво зло нећу да им учиним. Сами ће они себи. Ја ћу само истину да покажем свима. Код ње је - "напад је најбоља одбрана", а ја чекам само прави моменат. Имам све што је потребно откад смо се забављали до самог краја, слике и снимци не варају. Занима ме како ће тад да се правда? Добро она зна све! Ако је памћење служи. Сама је крива, како посејала, тако це да јој никне - рекао је Душан.

<фигуре цласс="сингле-неwс-имг" дата-wтг-лазy="11"><имг срц="хттпс://24седам.рс/дата/имагес/2020-09-16/68833_тања-и-дусан-сцалед-е1604220069722_ифф.јпг?т=1636983497" /><спан цласс="имаге-соурце">Тања Савић и Душан Јованчевић АТАИмагес /Антонио Ахел <фигцаптион>  <п дата-wтг-лазy="12">- Није ме никада ни волела, у то сам убеђен, жена која воли не би никада себи ово дозволила. Шта је све причала о нама док смо били заједно и после. Жена која воли она гледа да брани и да заштити, али она је себична и само мисли о себи, како изгледа и њено певање. Њу брак, муж и деца нису никада занимала, за 12 година може само мени да буде захвална, ја сам све то држао на месту толико дуго да траје. Нема шта мени да се доказује, довољно је она мени доказала ко је и шта је и одакле је она. Време ће све да донесе, такође, и та њена веза с њим. Знаш како се то каже на енглеском - Ребоунд (прм. аут. одскок)! Он је само за њу одскок, после наше везе, ако је паметан, био би тога свестан - испричао је Јованчевић.

<п дата-wтг-лазy="13">- Опет кажем, нек им је са срећом. Са овим, она мени само потврђује каква је особа. Тек сад сам схватио шта је права љубав и шта значи имати праву жену поред себе. Она, дефинитивно, није то била, нити знала како то да буде. За то се јој захваљујем. Сад су ми очи отворене и осећам нешто шта она није знала да ми пружи. Она дан данас мисли да се љубав купује. Она је "голд диггер", ништа друго. Она је можда све вас убедила, али мене није, боље је познајем од свих, у душу је знам - истакао је Тањин, још увек законити супруг.

<п дата-wтг-лазy="14">- Време, само време, па ће вам све бити јасно. Она иде тако од једног до другог само из користи, да би опстала. Она је проклета, не зна шта је љубав и шта је живот. Она је роб сама себи, време ће да покаже. Добра мајка ме не би блокирала и не би бранила да се чујем с децом. Децу је скроз изоловала од мене, никад им нисам бранио да се чују с њом док су били ту са мном - закључио је Душан.

<фигуре цласс="сингле-неwс-имг" дата-wтг-лазy="15"><имг срц="хттпс://24седам.рс/дата/имагес/2021-06-01/68832_кеба-04122018-0023-е1624185181190_ифф.јпг?т=1636983579" /><спан цласс="имаге-соурце">Тања Савић и Душан Јованчевић АТАИмагес/Антонио Ахел <фигцаптион>  <п дата-wтг-лазy="16">Јованчевић је такође споменуо бракоразводну парницу као и спор који има са Тањом око њихово двоје малолетне деце, синова Максима и Ђорђа.

<п дата-wтг-лазy="17">- Мени није потребно уопсте да се оптерећујем с тим, такође, није ни потребно да долазим уопште за Србију, пошто све могу одавде да решавам. Аустралијска држава сад заступа мене, што се тиче адвока и суђења. У вези са тим немам ни једну бригу, верујте ми. Ја само ћутим и посматрам. Никога не дирам, такође, желим да мене пусте на миру. Пошто ме дирају, наравно, ја ћу да се браним против њених лажи и изјава. С погрешном особом се игра - рекао је Душан и додао:

<п дата-wтг-лазy="18">- Није суд одлучио овде у Аустралији да се деца врате у Србију, ја сам дао сагласности да се деца врате тамо. Аустралијска држава је преузела мој случај. Пошто ми она брани контакт с децом, па сада аустралијска централа Ауторитет заступа мене у овом случају, зато што брани деци да се чујем с њима - рекао је Јованчевић

<п дата-wтг-лазy="19">Подсетимо, Тања је у својој претходној изјави на тему Душана и мајчинства рекла како јој се алкохол згадио, те да дроге не користи.

<п дата-wтг-лазy="20">- То је толико исцрпљујуће. Али колико знам закон је на праведнијој страни. Имам све могуће доказе да сам океј са својом децом. Водим рачуна о њима као свака нормална мајка и породична жена. Кад радим, радим, кад сам са њима, онда сам са њима. Не идем около и не скитам. Нисам од тих мајки које не пазе своју децу. Стриктно пазим своју децу, а помажу ми сестра и мајка. Оне их чувају док радим. Не пијем и не дрогирам се - рекла је Тања.

<п дата-wтг-лазy="20">(24седам.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар