"Центрум Парк" Градишка отвара своја врата у петак 

"30 брендова, три дана забаве"

Република Српска 11.11.2021 | 11:19
"Центрум Парк" Градишка отвара своја врата у петак 

"Центрум Парк" у Градишци званично отвара своја врата у петак, 12. новембра, у 10 часова, а 30 великих свјетских брендова позива вас у нову шопинг-дестинацију на три дана отварања, великих попуста, доброг провода, поклона и изненађења.

Бранко Видаковић, комерцијални директор компаније "Центрум Траде", и Зоран Аџић, градоначелник Градишке, свечано ће пресјећи врпцу и званично пустити у рад комплекс који својом понудом прати свјетске стандарде и трендове најпознатијих интернационалних и регионалних брендова.

"Ово је једини, а уједно и највећи ретаил парк на овом подручју, а својом близином интересантан је не само за купце који живе у БиХ, већ и оне у Хрватској и Србији. Циљ је био створити мјесто за цијелу породицу, те смо се водили идејом простора који би задовољио потребе свих врста куповине", истакао Видаковић.

Инвестиција вриједна 30 милиона КМ отворила је врата и за преко 400 нових радних мјеста, а локација и добра повезаност са земљама ЕУ обезбјеђују мјесто за угодан и свеобухватан доживљај. "Центрум Парк" протеже се на 18.000 квадратних метара и нуди 280 паркинг мјеста.

Петак, субота и недјеља, од 12. до 14. новембра, резервисани су за отварање ретаил парка, а посјетиоце очекују бројна изненађења и квалитетна музика. 

Нови ретаил "Центрум Парк" идеално је мјесто за породицу, дневну, седмичну, али и викенд куповину, у склопу којег се може пронаћи све - одјећа, обућа, дјечја и спортска опрема, књижара, све за кућу, врт и радионицу, лов и риболов, пет центар, те забавни садржаји за дјецу, ресторани, пивница и још много тога.

(БН)