Зарађује тако што га бију: За себе каже да је тренер за стрес (ВИДЕО)

Турчин Хасан Риза Гунај за себе воли да каже да је тренер за стрес, а то значи да свакодневно прима батине од људи који на тај начи желе да се ослободе љутње и избаце свој бес.

Занимљивости 10.11.2021 | 17:32
Зарађује тако што га бију: За себе каже да је тренер за стрес (ВИДЕО)

Хасан је радио разне послове у Сједињеним Америчким Државама, а онда је 2012. године постао прва регистрована особа у Турској која зарађује тако што га други људи бију. 

Принтсцреен/YоуТубе
 

Каже да је инспирацију за покретање овог бизниса добио из једне сцене филма турског глумца Кемала Сунала. Управо у то време је остао без посла и дошао је на идеју да би људи хтели да плате уколико би свој стрес и бес могли да олакшају на тај начин.

"Тренер за стрес" каже да он пружа стручну подршку и организује догађаје за људе који су депресивни, имају нападе панике или су под стресом. 

У свом раду доста виче и галами, како би навео људе да се ослободе љутње, страха, беса и накупљеног незадовољства. Некада на заштитну кацигу коју носи стави фотографију особе према којој је бес усмерен како би клијент имао додатни мотив да испољи своју агресивност. 

Током сеансе, клијенти га вређају и говоре му ружне речи, али он то не схвата лично, јер му је јасно да то није усмерено ка њему. "Тренер за стрес" напомиње да су 70 одсто његових клијената жене које могу, ако желе, да добију боксерске рукавице.

Како свакодневно добија батине, Хасан предузима потребне мере да би заштитио своје тело од удараца. Обавезно носи штитинике и кацигу, а од удараца посебно штити носну кост и доњи део леђа. Када ради са мушкарцима, додатно се заштити, јер просечна жена има снагу дечака од 12 до 14 година.