Прекинута потрага за радницима који су упали у Босну

Потрага за двојицом држављана Турске који су данас упали у ријеку Босну док су обезбјеђивали радове на дионици Коридора Вц, је привремено обустављена због лоших услова.

Босна и Херцеговина 08.11.2021 | 17:50
Прекинута потрага за радницима који су упали у Босну

Данас око 14 сати су двојица радника "Ценгиз Инсаат" компаније испали из крана и упали у ријеку Босну. Потрага за њима је убрзо почела, а осим специјалних јединица и спасилаца горске службе спашавања, укључиле су се и колеге и мјештани.

Међутим, због високог водостаја, неприступачности терена и мрака потрага је обустављена до сутра ујутру.

"Констатујемо да због водостаја ријеке и временских услова тренутно нисмо у могућности да их пронађемо. Настављамо потрагу ујутру на основу онога што су нам рекли свједоци", рекао је за "Клиx" Рамо Суљић, командир специјалне полицијске јединице МУП-а ЗДК.

Он додаје да тренутно нема конкретних трагова те да су им једине водиље информације свједока које се узимају као субјективни докази.

Потрага ће бити настављена од мјеста несреће па низводно низ ријеку у зависности од тога гдје их буду водили трагови. Ујутру ће започети и увиђај, а дежурни тужилац ће изаћи на терен, као и чланови надзорног одбора радова на Коридору Вц.

(Клиx)

Коментари / 0

Оставите коментар