Данас облачно са сунчаним интервалима у БиХ

 - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити промјенљиво облачно вријеме са сунчаним периодима и температуром у малом порасту.

Босна и Херцеговина 07.11.2021 | 08:51
Данас облачно са сунчаним интервалима у БиХ

Увече се очекује повећање облачности, прво на сјеверу, па у осталим крајевима, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб вјетар сјеверних смјерова, на јужној половини јужни.

Највиша дневна температура ваздуха од 11 до 16, на југу до 21 степен Целзијусов.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, јутрос је облачно и магловито вријеме.

Температура ваздуха у 7.00 часова: Калиновик два, Соколац и Хан Пијесак три, Шипово четири, Мркоњић Град, Сребреница, Рибник, Бихаћ, Бугојно и Градачац пет, Сарајево, Приједор, Ливно, Нови Град, Сански Мост и Зеница шест, Бањалука, Бијељина, Добој и Бјелашница седам, Вишеград и Рудо осам, Фоча и Чемерно девет, Билећа и Груде 10, Мостар 11, Неум и Требиње 14 степени Целзијусових.

У протекла 24 часа на подручју Бањалуке и Рибника пала су по 24 литра кише по метру квадратном, у Добоју и Шипову по 22, у Мркоњић Граду 21, у Бијељини и на Чемерну 18, у Српцу 13, на Хан Пијеску, у Вишеграду и Сребреници по 12, у Рудом 11, у Приједору 10, у Калиновику и на Сокоцу по девет, у Билећи седам, у Новом Граду четири и у Требињу два литра кише. 

(Срна) 

Коментари / 0

Оставите коментар