Радник поражен на свом терену од Сарајева

Фудбалери Сарајева побиједили су на Градском стадиону у Бијељини у 16. колу м:тел Премијер лиге БиХ екипу Радника резултатом 1:0.

Фудбал 06.11.2021 | 19:24
Радник поражен на свом терену од Сарајева

Треба истаћи да је утакмица одиграна у готово немогућим условима за игру због блатњавог и кишом натопљеног терена.

Након почетка утакмице у којем није било узбуђења, Сарајево је у 17. минути дошло у водство. Ђокановић је украо једну лопту, повукао је напријед и потом упутио ударац из даљине. Лопта је одскочила испред Хоџића, преварила га и од његових руку завршила у мрежи домаћих за 0:1.

Сарајево је изгледало као екипа која се боље снашла по тешким условима, а прву шансу је Радник пропустио у 27. минути када је Диздаревић одбранио ударац Пантелића.

До одласка на одмор није било великих шанси, а посљедњу у првих 45 минута имао је Мотика који је из добре позиције шутирао поред гола.

Радник је у 54. минути тражио пенал сматрајући да је Шевељ играо руком након шута Тодорова из слободног ударца, али се судија Његомировић није огласио.

У 68. минути Хебибовић је искључен с клупе Сарајева због приговора, а Радник је до краја меча кренуо на све или ништа.

Из тог притиска имали су и добру шансу када је Дуповац у посљедњи трен спасио ситуацију након што се у прилици нашао Тодоров. Имао је Радник до краја меча неколико добрих прилика, али није било гола па је Бордо тим славио важну побједу.

Сарајево се данашњом побједом пробило на треће мјесто Премијер лиге БиХ, док је Радник остао на посљедњој позицији. Бордо тим након репрезентативне паузе дочекује Слободу, док ће Радник гостовати Жељезничару на Грбавици.

(Клиx)

Коментари / 0

Оставите коментар