Погледајте код кога је завршио огроман новац из Шума Српске

Посланик у Клубу СДС-а небојша Вукановић објавио је на свом блогу писмо шумара Шумског газдинства "Борја", привредника и грађана Теслића, које су недавно послали на више адреса кључних институција, а у коме се говори о криминалу, корупцији, злоупотребама, утицају политике и лошим резултатима пословања тог предузећа.

Република Српска 04.11.2021 | 17:37
Погледајте код кога је завршио огроман новац из Шума Српске

- Уважени министре, начелници, тужиоци, посланици,

Обраћамо Вам се поводом случаја који већ готово годину дана заокупља пажњу јавности, а ради се о истрази о шумским крађама и неправилностима у раду Шумског газдинства "Борја" у Теслићу.

Оно на што желимо на почетку да скренемо пажњу и да нагласимо, јесте да ми подржавамо истраге и процедуре пред судовима у којима ће се доказати шта се радило и одредити казне свима који су оштетили народ и државу.

Ово кажемо да неко не би помислио да ми желимо стати у заштиту оних особа из приватних сектора и радника ШГ Борја који су већ под истрагом.

Оно међутим што јесте проблем и због чега читав Теслић мисли да се не ради о праву и правди него о политичком обрачуну унутар СНСД јесте чињеница да се истрага ради само за једну групу људи, док многи други привредници и шумари који су радили на исти или сличан начин нису под истрагом и наставили су радити све по старом.

То најасније упада у очи, за све нас који знамо прилике у теслићкој шумарији, што су под истрагом и испитивањем неки шумари, отпремачи и управници, док њихове колеге са истих радних јединица који су често имали већу службену одговорност на конкретним локацијама нису уопште испитивани нити стављени на пријаву полиције за шумску крађу.

Такође, веома је интересантно да се истражује Руфи Кљечанин и његове фирме, а да се не истражују Ђоко Гајић и Миро Божић и њихове фирме, које су радиле апсолутно на исти начин само у другим ођелима. Постоји још читав низ привредника од којих су неки испитивани и притиснути и од полиције и од шумарије око испоруке робе, а опет постоје фирме попут Ефект од Миће Готовца коју нико не дира и доста других мањих дрво прерађивача. То све добија на тежини ако се зна да Мићо Готовац по Теслићу прича да плаћа годишње 100 хиљада марака преко Спасоје Јоксимовића у Бањалуку да добија преко уговора робе колико хоће.

Све то не би било чудно да за њега не ургира Игор Додик позивима директору шумарије и Управи Шума у Бањалуци и да Ефект стварно не добија знатно више робе него што му припада по бодовању министарства пољопривреде.

Ми Вам овим дописом желимо скренути пажњу на позадину ових дешавања и на стварне узроке због чега се у Теслићу селективно проводи правда, па се неке терети и за што јесте и за што није, док се друге пушта да раде шта хоће.

У Теслићу је већ дужи низ година главна особа која одлучује о директору и главним руководиоцима у шумарији донедавни предсједник теслићког СНСД и бивши министар здравља Драган Богданић. Богданић је направио читав систем у којем је од привредника у општини Теслић, већине њих, редовно узимао новац и обећавао привилегије у пословима, заштиту власти и слично.

То зна читав Теслић. Највише новца је узимао на конто шумарије и распођеле сировине коју годишње даје шумарија као и на дођели послова на извођењу шумских радова. Ту готово да нема фирме која није у већој или мањој мјери давала Богданићу новац јер је било немогуће да фирма опстане у дрво преради ако нема пролаз за робу и послове у шумарији и Богданић је то користио.

Ту су биле и фирме од Кљечанина и Елград од Ђоке Гајића и фирме Гора, Ефект, Дрвокомерц и многе друге фирме и мање пиланџије.
Богданић је редовно подизао износе пара које је тражио од приватника када је изборна година, па је тако урадио и 2020. године. Као и увијек и сада је свим одговорним у шумарији и привредницима рекао да се не сикирају и да ће он све покрити са властима и полицијом.

Сад долазимо до главног дијела приче који објашњава зашто је у Теслићу почела истрага у шумарији, али и зашто је истрага усмјерена само на једну групу, а не на све.
Послије избора 2020. дошло је до незадовољства међу приватницима који су дали новац јер ништа од обећања није испоштовано. Богданић и СНСД су опет изгубили изборе па је и ту добар дио обећања пропао. Друго, због новог пораза Богданић се препао за свој положај у странци па је гледао да уклони оне који су му били пријетња.

Због свих тих разлога Богданић је покренуо читаву причу против ове групе која се сад налази под истрагом и на пријави полиције, јер су они били најгласнији у одбијану да више дају паре, а у Кљечанину који је и одборник у скупштини Теслића је додатно видио опасност да окупља људе у теслићком СНСД против њега. Зато је Богданић у договору са Ђоком Гајићем газдом Елграда покренуо пријаве према полицији против ове групе.

Сад долазимо до разлога зашто се обраћамо свима Вама, јер ово што ћемо написати прелази наше моћи да се са таквим функцијама боримо сами.
Богданић се све вријеме, а поготово у задњих годину и по позива на директора Полиције Синишу Кострешевића. Кострешевић редовно долази у Кардијал и његови људи, стално се састаје са Богданићем и људи у Теслићу то знају и кад Богданић се позива на Кострешевића и пријети са њим људи то доживљавају озбиљно и боје се.

Још је интересантно да Богданић и Гајић нису ништа пријављивали ни у Теслићу ни у Добоју него су директно ишли у Бањалуку у УКП и све тамо пријавили. Такође, инспектори Предраг Ватреш и Ратко Гојић који су радили истрагу су из УКП Бањалука, директно се позивају на Кострешевића и пред свим говоре да не зарезују никог другог ни један посто, ни министра ни начелника.

То су слушали и радници шумарије и инспектори инспектората и то је све створило код свих умјешаних људи јасан утисак да су Богданић и Кострешевић у јако добрим односима и да Богданић утиче на то како ће Кострешевић радити. Када је истрага почела у зиму 2020. године Богданић је одржао састанак са узнемиреним радницима шумарије и са приватницима који су се препали истраге и рекао да он може ријешити проблем са Кострешевићем и да ко неће да буде гањан од полиције треба да да 50 хиљада марака да он однесе Кострешевићу. За то постоји преко 30 свједока.

Овдје је сад битно да се каже да је Богданић годинама прикупљао паре од приватника и директора у шумарији и да је увијек говорио да је то за неког високог функционера или за странку у Бањалуци или за Игокеу, АТВ и друго шта је наводио. Кад год је било ко од тих људи долазио у Теслић Богданић је притискао људе да донесу паре.

За Кострешевића је говорио да му плаћа 25 хиљада марака мјесечно и да Кострешевић лично долази код њега по паре. Кострешевић је стварно долазио редовно у Кардијал и сједао с Богданићем и то је лако провјерити. Тако је Богданић прикупљао и за Игора Додика, Вељку Вукелића, Тегелтију, Жељку и разне друге. Оно што је немогуће знати је колико је од тог новца Богданић давао тим људима а колико узимо себи. И то је тешко доказати, али постоје и уплатнице које то потврђују.

Неки приватници су били сити Богданићевог рекеташења и тражили су да они директно плате тим људима а не да дају паре Богданићу. У неким случајевима је Богданић пристајао и давао приватницима бројеве жиро рачуна неких људи из политике, новинара АТВ и РТРС и неких фирми и клубова и они су новац плаћали као донације. То се лако може провјерити и то није рекла казала.

Сматрамо да јесте вријеме да се истраже крађе у теслићкој шумарији и да се види шта је с парама од шуме која је посјечена, али сматрамо да риба смрди од главе и да не могу страдати само неки људи, а да се главне коловође извуку и тражимо да се све истражи. Ако се прегледају надзорне камере Кардијала, саслушају сви радници шумарије на свим спорним ођелима а не само неки, да се испитају газде свих фирми који су изводили радове и њихове пословође, и ако се само прегледају уплатнице и рачуни да ћете наћи више него довољно доказа за све ово што пишемо.

Да ли су паре остале код Богданића или их је он носио Додику, његовом куму и другима које је помињао, ми то не знамо, али да је узимао и узима огромне паре преко шумарије то знамо.

Што се тиче директора полиције Кострешевића, прво је жалосно да се један тако висок функционер полиције редовно састаје и дописује на вибер са једним Богданићем за ког читав Теслић зна шта је и какав је. Али то је његов проблем.

Међутим, ми се питамо како то да шумске крађе ради директно УКП а да је скроз обиђена Управа у Добоју и станица у Теслићу кад то никад тако није рађено. Како то да то раде само Кострешевићеви инспектори од којих је главни Предраг Ватреш који је скоро хапшен у Бањалуци због веза са клановима из Црне Горе?

Како је могуће да Кострешевић и инспектори притискају тужилаштво у Добоју да гура овај предмет? Како то да је предмет против директора Опачића и приватника због намјештања тендера за извођење радова, које се десило послије ове истраге, ођедном пропало у земљу и о том се ништа не пише нити ико смије да ради тај предмет иако је извјештај полиције давно предат тужилаштву, да ли је зато што су ту окривљени Богданићеви пријатељи?

Сва та питања немају одговор, и све то рађа сумњу да је заиста у питању кориштење положаја у полицији за приватне и политичке сврхе. Да не причамо какав утисак у народу оставља кад инспектор полиције прича погрдно о свом министру, а онда тог истог инспектора ухапсе због сарадње с криминалцима.

Молим Вас све да се потрудите да се ово расчисти јер оваква дешавања руше не само углед људи који су на важним позицијама него руши вјеру народа у државу и читав систем. Ако видимо да постоји озбиљна намјера да се ово испита писаним путем ћемо оном тужилаштву које ово буде радило слати и писане доказе које ове ствари потврђују.

Радите за свој народ, стоји у писму, објављеном на <спан стyле="цолор: #3598дб;">блогу Вукановића, а у потпису су забринути шумари и грађани Теслића.

Писмо је упућено:

- МУП Републике Српске, н/р министар Драган Лукач,

- Управа криминалистичке полиције, н/р Дарко Коврлија

- Управа за организовани криминал , н/р Младен Марић

- Окружно јавно тужилаштво Добој, н/р Жељка Радовић

- Специјално тужилаштво РС, н/р Миодраг Бајић

- Народна скупштина РС, н/р шефовима посланичких клубова

(БН) 

Коментари / 83

Оставите коментар
Name

Боки

04.11.2021 17:06

Па очекивано да је у свим криминалним радњама, носилац криминала, снсд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

04.11.2021 19:53

Где год је пљацка,ту је рудоња.

Name

Глобал зитизен

04.11.2021 17:14

Када ли це људи схватити да це се власниством дрзаве БиХ над сумама сацувати макар ово сто је остало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

04.11.2021 19:18

Шта обичан становник РС има од тога чије су шуме.Он свакако нема никакве користи па чије год биле.Само пар бараба у власти имају пуне џепове и нормално њихов бог и шеф.

Name

ПОДРСКА ГДИНУ ВУКАНОВИЦУ

04.11.2021 19:35

НА СЛЕДЕЦИМ ИЗБОРИМА ТРЕБА МАСОВНО ПОДРЗАТИ ГДИНА НЕБОЈСУ ВУКАНОВИЦА

Name

ЈЕСЕЊИ ДАНИ

04.11.2021 20:19

ЧИТАВА РЕПУБЛИКА У КРИМИНАЛУ,ЗАТО ДОДИК И ТРАЗИ ПОВЛАЦЕЊЕ ИЗ ИНСТИТУЦИЈА РС,ДА НЕБИ СИПА ИСТРАЗИВАЛА КРИМИНАЛ,А ЗНА ДА ЈЕ ПОЛИЦИЈА У СРПСКОЈ УЦИЈЕЊЕНА И ДА МОГУ ИЗБЈЕЦИ КАЗНЕ.

Name

СОКОЛАЦ

04.11.2021 17:15

Вјерујте да је ово мала маца колика је пљацка у Соколацкој сумарији

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мокс

04.11.2021 17:18

Треба и у Рибнику истражити криминалне радње бившег директора Жељка Вишекруне, који је уз помоћ глодара Зорана Стојичића и ИРЦа, направио масакр у Рибничкој шумарији, сад тај Вишекруна за награду је добио мјесто у дирекцији , каква срамота за шуме и шумаре ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сумар

04.11.2021 17:19

Директор Романије Збасевиц и његови управници иду сви на викенд БЕОГРАД НА ВОДИ да обидју некретнине

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рее

04.11.2021 18:06

Ма то су људи у озбиљној лови

Name

Одговор

04.11.2021 18:38

Е мој сумаре, Страхиња има дзипа тојоту и новог пасата,стан у Београду,бренту,пелетару у гласинацком пољу,тракторе код Суке,дизалицу и тако даље,управници такодје дуг списак

Name

Милан

04.11.2021 18:41

А нико не спомиње аудија А6 сто су купили Легенди

Name

Људина

04.11.2021 20:45

Злолегенда,их то је патриота за свој дзеп,купили му аудија директор и управници па цути,видјецу те патриото 2022 ста цес обецати,ниста,како си досао на Соколац све је кренуло наопако,сво смеце Сокоца си окупио око себе.Зивио Мирко Цоловиц и пас и цовјек за разлику од тебе

Name

Ратко

04.11.2021 17:21

Суме су огољене тотално

ОДГОВОРИТЕ
Name

Локално

04.11.2021 17:23

Страсно! Папакланд у свем свом сјају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кика

04.11.2021 17:24

Највећа пљачка у историји шумарства се десила у Рибнику, шумари и радници траже хапшење и привођење бившег директора Вишекруне И његовог ментора Зорана Зоке Стојичића познатог лопова из сјене,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драго Бл

04.11.2021 17:29

Људи моји, имал краја?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Душан

04.11.2021 17:34

Дођете у Козарску Дубицу и видите како се сијеће национални парк Козара. Само новопечени приватници могу да сијеку шуму по козари,а лову шаљу у иностранство. Шведска и Швајцарска. Сви знају за то осим полиције и судова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чемерница

04.11.2021 17:36

Преузимамо барјак и обарамо све рекорде. Показат ћемо вам како се краде, полиција чува наше одјеле, опасали траком "мјесто злочина", пањ до пања, а друг до друга, начелник Боројевић и његови саборци у пуном налету...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија

04.11.2021 17:36

Завршио код Мићка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зналац

04.11.2021 17:37

Највеци криминал је у сумама,потразња огромна,сијеце се све редом,висе од дупло се посијеце илегално у односу на план!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рее

04.11.2021 17:51

Тацно 100%

Name

борац

04.11.2021 17:43

Сви увезани у криминал не оцекујте ниста од тога цекацемо да исијеку суму а богами близу су.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свака цаст

04.11.2021 17:45

Вукане свака цаст, да знас да је ово мала маца,комплет суме су пропале

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВУКАНЕ ЛЕГЕНДО????

04.11.2021 17:45

?????????????❤❤❤

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ирц

04.11.2021 17:56

Знамо за тога Вишекруну, сад хоће да буде директор умјесто Кашића, неће му то проћи, није му доста што је жену из Рибника пребацио у ИРЦ, нисмо ми корпа за смеће , јебо га Зоран Стојичић

Name

Татар

04.11.2021 18:32

Тешко нама сњима и са нама они карактера немају а ми неспособни и немоћни да их зауставимо у овом криминалу елем тешко овој јадник и напаћеној држави с нама

Name

Додоле

04.11.2021 18:47

Марво ко год краде по шумама и оголихева их нек све паре на лијекове дају Марво до када па сваки почетак има и КРАЈ новија до зоре !!

Name

Радован

04.11.2021 17:47

Фукаре лоповске

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лугар

04.11.2021 17:49

Комплет суме су катастрофа,управу и надзорни под хитно у затвор!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

04.11.2021 17:50

Како нико не реагује на пустосење сума,и до када це ово трајати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соколац

04.11.2021 17:52

Вукане краљу додји на Соколац да спасимо ово мало сто је остало,народ те моли у вапајима!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Романија

04.11.2021 17:54

Вукане,цекамо те расирених руку

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицко

04.11.2021 17:55

Никад напријед док лакетиц и Стојициц не буду иза ресетака!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шумар

04.11.2021 17:55

Чемерница - Цврцка- Дубока, Јежица, Демићка ријека...господо истражитељи, прошетајте стазама револуције, начелника Боројевића и директора Радића...ово су заиста мјеста злочина!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буква

04.11.2021 17:57

Славена Гојковица и управу под хитно ухапсити,у сумама је свјетло угасено како су досли социјалисти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гл шумарски инспектор

06.11.2021 17:26

Он је најгори. Узима висе и од Гојковица.

Name

Дознацар

04.11.2021 17:58

Соколацки директор и управници су милионери!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синдикат

04.11.2021 17:59

Сумама треба неко да написе смртовницу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

04.11.2021 17:59

Суме су толико пропале да је ово брука

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТОК

04.11.2021 18:01

ВУКАНЕ ВУКАНЕ ВУКАНЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боско

04.11.2021 18:02

Господине Вукане само Ви мозете мало уздрмати ове криминалце,а и инапекцију,полицију и тузиластво који ниста не предузимају да зауставе овај ЕКОЦИД

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сретко

04.11.2021 18:03

Вукане краљу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пале

04.11.2021 18:04

Ниста без брата Вукана!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Здравко

04.11.2021 18:05

Подрска за Вукана и апел да се постени радници ослободе страха и да поцну да писи сви оз злодјелома ове секте

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАВИД ШТРБАЦ

04.11.2021 18:06

А шумарије Бањалук. Директор СТАНИЋ и Миле КВОЧКА краду где стигну. Опустошили ШУМЕ око Бањалуке. Возе бјесна аута и купују нове станове. И држе их још из управе предузећа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сумари

04.11.2021 18:07

Једино Вукане у теби видимо спас

ОДГОВОРИТЕ
Name

СУМЕ РС

04.11.2021 18:09

ЉУДИ ТРЕБА ДА СЕ ОСЛОБОДЕ СТРАХА И ДА ЈАВНО ИЗНЕСУ СТА СЕ ДЕСАВА КАКО БИ СЕ ОВО МАЛО САЦУВАЛО,ТОЛИКО ДУ СУМЕ У ПРОБЛЕМУ ДА ЈЕ ДРЗАВЕ БИЛО БИ МАЛО ЗАТВОРСКИХ ЦЕЛИЈА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Висеград

04.11.2021 18:10

Поједини су подметали позаре како би прикрили пањеве

ОДГОВОРИТЕ
Name

@@@@

04.11.2021 18:12

Шта. Раде. Бозе. Сачувај. Ала. Јесу. Опогањени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊАЛУЧАНИН..

04.11.2021 18:16

О БОЖЕ ДРАГИ ШТА СЕ У ЕНТИТЕТУ Р. СРБСКА РАДИ.. АЛИ НИЈЕ НИКАКО ЧУДО КАДА ЈЕ ПРЕТВОРЕНА У ПРИВАТНО ВЛАСНИШТВО, ДИНАСТИЈЕ ФАМИЛИЈЕ ДОДИГГ И БЛÍЖЕ ФАМИЛИЈЕ, НИКАКО ЧУДО НИЈЕ ШТО ЈЕ НÁШ ВЕЛИКИ БАЈА ДОДИГГ НАПРАВИО УЗБУНУ ЗА ДРЖАВНО ЗЕМЉИШТЕ И ШУМЕ КÓЈЕ У СТВАРИ ПŘИПАДÁ ЈУ ДРЖАВИ БОСНИ И ХЕРЦЕГОВИНИ ДÁТЕ НА КОРИШТЕЊЕ ЕНДИТЕТ ИМА ФЕДЕРАЦИЈА И Р. СРБСКЕ, СВЕ ДА СЕ НЕБИ ОТКРИЛА ЊЕГОВА ЗЛОУПОТРЕБА И БЕСПРАВНО СЈЕЧА. ПОРЕД СВЕ УНИШТЕНЕ ПРИВРЕДА И ИНДУСТРИЈЕ О КОЈОЈ СЕ ВИШЕ И НЕ ПРИЧА ОСТАЛЕ СУ ЈЕДИНО ШУМЕ И ТО ДЕВАСТИРАНЕ, ИСЈЕЧЕНЕ ПА ХОЧЕ И ТАЈ КРИМИНАЛ ДА ПРИКРИЈЕ ШТО ЈЕ НЕ МОГУЧЕ. АЛИ ИМА БОГА ИМА ПРАВДЕ, АКО БОГ ДА СПОРА ЈЕ АЛИ СИГУРНА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

04.11.2021 18:22

Вукане краљу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ццц

04.11.2021 18:31

Па ови црвени су се свугдје умјешали, овај пут треба змију тући у главу па онда у реп, превршили су сваку мјеру, оставке под хитно лопови,Гдје је МУП , гдје је правда и образ, шта се више чека, што се говна не хапсе,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раденко

04.11.2021 18:32

У Чајничу је велика пљачка од 2017 г .Долазе разне контроле ал не смију написати какво је стање .Како је могуће да Вучевица послује у минусу када има најбољу шуму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранко

04.11.2021 18:34

Каква пропаст,суме су дотакле дно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стојке

04.11.2021 18:39

Суме су огољене,илегално сумари продају цамовину за 150км

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брента

04.11.2021 18:42

Грађа поскупила 200% а шумари дигли цијену читавих 10 КМ по кубику. Рај!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ееееее

04.11.2021 18:43

Ееееее,ееееее колико се пљацка

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прерадјивац

04.11.2021 18:44

Мора се дати 15 км/м3 да би добио уговор

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђоле

04.11.2021 19:56

Ех да је 15 км. Приватна грађа је у просјеку 230-240 км, а из државних шума око 160, сва разлика иде директорима. У Фочи и Хан Пијеску узимају по 40 км по кубику.

Name

Рогатица

04.11.2021 18:45

Вукане, Вукане, Вукане

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јахорина Огњисте

04.11.2021 18:47

Е мој Славене,управа и надзорни намјерно ово униставају да "неко" купи за мале паре,е неце вам то проци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

04.11.2021 18:52

Поцело је поцело

ОДГОВОРИТЕ
Name

УЧО

04.11.2021 19:05

Мени оставите Демићку ријеку и шумара Његу....ја сам скроман човјек!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗУКВА

04.11.2021 22:08

То УЧО, царе Кнежевски, још мало припази и његовог имењака, купи и њему аудија, ваља ти човјек главе...

Name

модрицанин

04.11.2021 19:08

Види Спасоја Јоксимовица медју овим веле лоповима. Због овог су га одвели у Бањалуку да ради за њих, дали му Мерца од 40000 км да воза. То је линија СП-СНСД јер је Спале у Модрици увијек са Ристом Марицем и Драганом Грабовцем а радио је и са/за Петра Јелица. Мој Спале ти цес у овом бит доњи и покусат цорбу за све лопове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хан Пијесак

04.11.2021 19:15

Вукане муњо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

04.11.2021 19:19

Има ли ту командира ПС Теслиц и његовог брата? Да ли је истина да се са цесте склањају патроле кафа требају наици његови камиони са обловином?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неутралац

05.11.2021 10:49

Има како да не, два предузеца су у његовом власниству само су на папиру имена других како се неби директно знало

Name

04.11.2021 19:22

Док цијена резане грађе на свјетском нивоу, достиже рекорде цијена сортимената замрзнута стоји и не мрда. Поштени људи инжењери у шумама који су стручни а нису близу власти имају плате мање од конобара. Директори никад гори, краду отимају уз благослов министра и ником ништа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.11.2021 19:40

Свака цаст

Name

Филип

04.11.2021 19:29

Свака ти част Вукане, жив и здрав нам био и бори се против багре што свој напаћени народ опљачка!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

04.11.2021 19:54

Страсно колико су суме девастиране

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гром

04.11.2021 19:56

Интерна контрола никад није мрднула нигдје,ово мора пропасти све!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Профа

04.11.2021 20:08

Да није Вукана овај јадан народ би мислио да све цвјета

ОДГОВОРИТЕ
Name

04.11.2021 20:23

Милораде, вежи керове - избори долазе, оде маст у пропаст!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мика

04.11.2021 20:38

Толико наведених примјера криминалних радњи у шумарству у овим коментарима, да тужилаштво заиста треба све да испита. Не треба им додатна пријава, АКО РАДЕ СВОЈ ПОСАО ПО ЗАКОНУ И САВЈЕСТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џони

04.11.2021 21:06

Драган Богданић је крив за све. Отимао је паре људима. Жена му је радодајка син наркоманчина. Ништа бољи није ни Срђан Кљечанин Руфи, само гледа који ће малољетницу да сврне. За предсједника Снсд у Теслићу поставили пропалог радикалчину Панића, Прединог полтрона и само им титра ј...а. Уништили су странку у Теслићу. Фујјјј и срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

Подгорица 44

05.11.2021 11:44

Ово ће сада Д.Лукач да изгура има да буде све ријешено. Он је најстручнији у МУП. Зна посао, најбитније да он буде упознат

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синиша

05.11.2021 13:56

Позовите Неђу Илића из Српца па питајте мало за шуме кад већ наводите новац, он је дуго био на челу, знао би нешто о томе сигурно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срб

05.11.2021 13:56

Све је тачно,само што су овдје заобиђени и неки полицајци из Теслића који су сарађивали у крађи шуме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кнез

05.11.2021 16:01

Ако је лауфер вукановиц писао све је истина,то ЦЕ вам потврдити И бореновиц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јелена Јевдјениц Мтел

06.11.2021 12:22

Ја сам досла у Министарство здравља а сваке године сам исла на поправни цак и у цетвртом средње, Костресевиц ме запослио, ал и мој супруг је доста прљавих послова одрадио за Костресевица и Богданица. Богданиц ми дао плату само 700КМ јер нисам имала ни приватни факултет, о одлуцила сам да предјем у Мтел. Сва та радна мјеста су продукт прљавих послова мог супруга Јевдје и Костесевица.

ОДГОВОРИТЕ