Жени се Дарко Лазић, девојка Барбара планира да позове и његове бивше!

Девојка Дарка Лазића, певачица Барбара Бобак каже да ће на свадбу позвати фолкерову бившу жену Ану Севић и вереницу Марину Гагић!

Забава 04.11.2021 | 16:34
Жени се Дарко Лазић, девојка  Барбара планира да позове и његове бивше!

Певачица прича да је после пет месеци везе сигурна да је Лазић човек њеног живота.

 

- Дарко и ја мислимо да је супер идеја да се венчамо! Тренутно с Марином нисмо баш добри, али с Аном јесмо. Ако будемо правили свадбу, позваћемо обе! Што нас је више, то боље - била је искрена.

Barbara Bobak
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

Барбара и Дарко с Аном Севић немају никакве проблеме.

- Ана је остварена и не прави драму ни око чега. Упознале смо се у тржном центру, дивна је и као особа и као мајка. Ани капа доле како је васпитала ћерку, која је једно предивно, интелигентно дете. Волела бих да имам такву ћерку! - прича певачица и додаје да она и фолкер раде на беби: - Дарко и ја често причамо о деци, сигурна сам да ћемо имати бебу!

Барбара и Дарко већ три месеца живе заједно у изнајмљеном стану у Новом Саду.

- То се десило спонтано. Дарко је често долазио из села у Нови Сад, а и ја сам ишла код њега, али проблем је што он не вози, па је морао стално неког да цима да долази по њега и да га враћа. Тада ми је рекао да ће изнајмити стан у Новом Саду, где ћемо се виђати. Тако је било на почетку, ту смо проводили два дана, па би свако отишао својој кући. Међутим, нама се осладило, па смо све ствари пренели и почели заједно да живимо. Отад се не раздвајамо!

Darko Lazić

(Курир/Информер.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Све

06.11.2021 01:30

Саме пропалице.

ОДГОВОРИТЕ