Предојевић: Част бити кандидат народне опозиције

Предојевић је на конференцији за новинаре у Приједору да му је част бити кандидат, како је навео, уједињене народне опозиције.

Република Српска 03.11.2021 | 18:22
Предојевић: Част бити кандидат народне опозиције

- Горан Предојевић кандидат је коалиције "За наш Приједор - ДНС-СДС-ПДП" за пријевремене изборе за градоначелника.

Предојевић је на конференцији за новинаре у Приједору да му је част бити кандидат, како је навео, уједињене народне опозиције.

"Позивам суграђане да не дозволе да страначка дисциплина побиједи вољу народа. Као љекар имао сам више од 20.000 пацијената. Какав сам према њима био као доктор бићу према суграђанима као градоначелник", поручио је Предојевић.

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић рекао је да је Предојевић угледан љекар, поштован грађанин Приједора и човјеку без мрље у каријери.

"Побједа Горана Предојевића биће побједа стручности, пристојности и прекид свађа и подјела у Приједору", рекао је Нешић.

Предсједник СДС-а Мирко Шаровић рекао је да се данас шаље порука да је одржано обећање да опозиција иде са само једним кандидатом, да је Предојевић кандидат не само ових странака, него и грађана.

"Они ће највише да профитирају с овом кандидатуром и увјерен сам да ће то препознати", навео је Шаровић.

Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић рекао је да иза кандидатуре Предојевића формално стоје три странке, а суштински народ и грађани и сви људи који желе да Приједор буде развијен град.

"Видите да овдје нема великих партијских обиљежја, него искрена жеља да Предојевић води политичку борбу која ће довести до велике побједе 12. децембра", каже Бореновић и додаје да Предојевић има једногласну подршку њега као предсједника странке, Предсједништва ПДП-а и Градског одбора ПДП-а, без обзира на медијске написе по неименованим изворима.

Централна изборна комисија БиХ расписала је за 12. децембар пријевремене изборе за градоначелника Приједора, након што је Далибор Павловић 11. октобра поднио оставку на ову функцију.

Рок за пријаву кандидата за градоначелника је 8. новембар. 

(БН/Срна) 

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Алоо

03.11.2021 17:30

Момак је прави кандидат,он и те генерације у опозицији могу да промене ка бољем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ Алоо

03.11.2021 18:11

Слажем се са овим кандидатом. Само не бих се сложио, да сви од ове генерације могу донијети промјене. Има их већ ту близу ових у коалиционом блоку који си дебело загазили странпутицом, коју народ не воли и зна.

Name

ре Алоо

03.11.2021 20:16

Грађани треба да гласају за кандидата , за кога сматрају да неће бити страначки послушник,да ће радити у интересу града и грађана и који има своје ЈА. Примјер да има таквих људи је градоначелник Бијељине Петровић.Човјек који ради за добробит свих грађана Бијељине и који сутра , то сам сигуран,ће одбити било какав захтјев ,Шаровића или било кога другог, ако он није у интересу града Бијељине.Значи има таквих људи међу нама , нисмо сви исти како воле да кажу ботови режима.

Name

Опа

03.11.2021 18:03

Ко има мозка и није папак и полтрон за њега треба да гласа без обзира на страначку припадност а не за оно дидово куче. Људи мудро убиједити своје комшије. Поздрав за приједорчане.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

04.11.2021 08:55

Приједор је већ годинама био под влашћу ДНС-а и грађани знају колико су се ти људи накрали пара, развијали бизнисе појединцима који су сад милионери. Марка Павића људи и данас зову Марко Поло јер се у сваки тендер уграђивао. Коначно је дошло до промјене и најгора ствар за приједорчане би била да имају подјељену власт између скупштине и градоначелника како је то у Бањој Луци.

Name

Билећа

03.11.2021 18:27

СНСД чак и у овој одсудној бици по њих не може наћи квалитетног кадра, толико о странци коју су сами уништили негативном селекцијом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маринко

03.11.2021 18:51

Паметан и поштен добар човјек и доктор треба му дати глас.Сретно му било и да побједи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

03.11.2021 20:52

Сретно побједа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.11.2021 14:07

Све рсде да покраду изборе а нарочито неки из днс што су сад ухљеби жи и били па видели

Name

Урош

04.11.2021 07:40

Сретно за Приједор секта мора Додикова пасти иначе сви ћемо се иселити.

ОДГОВОРИТЕ