Владимир Вулетић пуштен да се брани са слободе

- Власник фирме "А.Р.М.С. системи" Владимир Вулетић, један од осумњичених у случају злоупотреба при набавци заштитне опреме, пуштен је данас да се брани са слободе након испитивања у Републичком јавном тужилаштву, речено је Срни у овој правосудној институцији.

Република Српска 02.11.2021 | 19:44
Владимир Вулетић пуштен да се брани са слободе

У Републичком јавном тужилаштву кажу да је Вулетић пуштен јер нису постојали законски разлози за одређивање мјере притвора.

Вулетић је осумњичен за злоупотребу службеног положаја или овлашћења у вези са кривичним дјелом помагање бившем директору Института за јавно здравство Републике Српске Браниславу Зељковићу током поступка набавке термалних камера за потребе Универзитетског клиничког центра Републике Српске.

Зељковић, власник туристичке агенције "Травел фор фан" Саша Марковић, директор фирме "Промединг" Драган Дубравац и директор предузећа "Проконтрол" Славко Бојић ухапшени су у септембру и налазе се у притвору.

Вулетић и директор добојске Болнице "Свети апостол Лука" Младен Гајић ухапшени су 6. октобра. 

(Срна) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Да ли је могуце

03.11.2021 08:05

Да ли је могуце да нема висе мјеста у притворима и затворима? Ма водите тог злотвора у рудник Зеница или било гдје има мјеста...каква одбрана са слободе. Објесити их све за ноге док не испјевају све ста су радили...који не испјева нека заврси објесен од ноге па колико издрзи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

03.11.2021 09:32

Ма појела маца миса Одрадила веза и паре . Даје бијо ухапсен неки биједник неби дуго видијо своје куце. Овосе све знало стаце бити. Садце један по један и остали напоље Није цудо знасе цијису они својатници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да да да

03.11.2021 10:22

Републицко јавно Тузиластво?????

ОДГОВОРИТЕ