Лаћа о скандалу на сахрани: Открио да ли је од Цеце тражио да напусти гробље!

После 40 дана од смрти хитмејкерке, њен син је открио позадину скандала са схаране Марине Туцаковић.

Забава 02.11.2021 | 17:27
Лаћа о скандалу на сахрани: Открио да ли је од Цеце тражио да напусти гробље!

Текстописац Марина Туцаковић преминула је 19. септембра ове године, након вишегодишње борбе са тешком болешћу. Њен син Милан Радуловић Лаћа одлучио је да се огласи 40 дана након њене смрти, те је првенствено открио како је његова мајка провела последње недеље свог живота, а сада је решио да исприча све о наводном скандалу на сахрани о ком су сви брујали.

Г.Г./АТАИмагес
 

Подсетимо, у домаћим медијима се писало да је Лаћа захтевао од Цеце Ражнатовић, Саше Матића и Милана Калинића да не прилазе гробу његове мајке на сахрани.

- Ствар је била јако једноставна: одредили смо круг најужих, који ће бити у капели, а пре тога су људи долазили да изјављују саучешће. И њих смо замолили да поштују правила - да нема руковања и љубљења, да нема љубљења ковчега и осталог. Имали смо, наравно, и обезбеђење које је њима то говорило, и то су све људи послушали. У једном тренутку, појавио се свештеник, ту смо затворили капелу и у затвореном кругу смо одржали опело - започео је причу Лаћа.

24седам/Горан Сивачки
 

- После тога креће поворка и сам покоп, заправо, још док није сам процес завршен, ја сам се појавио пред окупљеном масом од пар људи, није било пуно људи, и замолио сам их само да оставе цвеће, и да се приближе гробу, наравно, и да се опросте од Марине у тренутку када се заврши цела церемонија. И то је било то. Те приче о неком скандалу на сахрани нисам уопште ни читао, читао сам само оно што су ми неки људи слали. Онда сам се у једном тренутку огласио преко Твитера, због мојих пријатеља, који су мени то слали, да они не би имали стрес и да се они не би нервирали и да ја не бих доживљавао неки стрес и нервозу, која ми ту не треба. Мислим, Боже мој сад - рекао је Лаћа, преносе београдски медији.

(24седам.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар