Кривокапић стигао у прву званичну посјету Србији

- Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић положио вијенац на спомен-плочу некадашњем премијеру Србије Зорану Ђинђићу, на мјесту где је убијен.

Србија 02.11.2021 | 16:37
Кривокапић стигао у прву званичну посјету Србији

"Данас сам, у дворишту Владе Србије, у присуству премијерке Ане Брнабић, положио вијенац на спомен-плочу др Зорану Ђинђићу, филозофу, вјеснику демократије, премијеру, реформатору и модернизатору", написао је Кривокапић на Твитеру.

Кривокапић је данас допутовао у дводневну посјету Србији, а на аеродрому га је дочекао потпредсједник Владе Србије и министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Бранислав Недимовић.

Током прве званичне посјете Србији, Кривокапић ће са највишим званичницима разговарати о јачању билатералне сарадње, посебно на економском плану, и о ситуацији у региону и процесу евроинтеграција.

Кривокапић се сутра састаје са председником Србије Александром Вучићем, премијерком Аном Брнабић и председником парламента Ивицом Дачићем.

Уочи доласка у Београд Кривокапић је рекао да ће његова посјета Србији бити реализована "у духу добросусједских односа и заједничке европске перспективе".

Он је раније најавио да током посјете Београду неће потписати Темељни уговор са Српском православном црквом.

(Бета Фото: Тањуг)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Драган МД

02.11.2021 16:15

Браво Кривокапићу, другачији си дојам имао код мене, али овим чином поштујем те!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мој Здравкане

02.11.2021 19:27

Ови данас ти нису нешто били за Покојног Ђинђића, да си отишао код Шешеља на кафу, то би за њих било нешто.

ОДГОВОРИТЕ