Трагедија у Мачви: Мајка и син окончали живот у истом дану

У Мачвнанском Причиновићу, на искрају села где је Драган живео са мајком Маријом и данас мештани не могу да верују шта се догодило у једном дану када су и мајка и син трагично окончали свој живот.

Србија 02.11.2021 | 16:21
Трагедија у Мачви: Мајка и син окончали живот у истом дану

Наиме, Марија Матић (65) и њен син Драган убили су се у истом дану. Драган, када је затекао мајку обешену у пољском тоалету пресекао је себи вене. Преминуо је на путу до болнице.

- Он је по повратку из Београда, након развода био јако повучен у себе. Не могу да верујем да је дигао руку на себе – прича један од комшија за "Блиц".

След догађаја, према причи мештана био је такав да се мајка обесила у пољском тоалету из сада неутврђених разлога, а син, када је затекао несрећну жену, одлучио да себи одузме живот.

- Ми смо чули да је хитна дошла и указала му помоћ, али је изгледа било прекасно па је и он до болнице преминуо - причају мештани.

Према причи суседа, Драган се након развода из Београда вратио у Шабац и био је јако повучен.

Била је то, кажу, честита породица па нико не зна шта је разлог несреће каква се не памти у овом крају.

- Немојте ме ништа питати. Страшно је што се догодило. То су били добри људи, немам појма шта би могао да буде разлог - прича један од комшија.

Много се нагомилало туге у овој породици, јер је Матија остала без супруга, а Драган без оца који је умро. Међутим, и сада је нејасно шта је узрок несреће у којој су у истом дану утихнула два живота.

Мајка оставила опроштајно писмо

Пре трагедије, како незванично сазнајемо, они су продали пет хектара земље и одселили се у Београд, где су живели неко време, а онда су се вратили у родно место.

Према незваничним информацијама, мајка је најављивала самоубиство, и за собом је оставила опроштајно писмо.

Мајка и син живелии су веома скромно, од њене пензије од око 15.000 динара, док син није нигде радио.

(Блиц Фото: Ало)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Страшно!

02.11.2021 22:29

Страшно!

ОДГОВОРИТЕ