Путник преминуо током лета, сви мислили да спава

Посада једног путничког авиона, који је летио из Истанбула до Хамбурга, приликом слијетања открила је смрт једног путника, за којег се испоставило да је био заражен корона вирусом.

Свијет 02.11.2021 | 10:17
Путник преминуо током лета, сви мислили да спава

Након што су сви путници напустили авион послије слијетања на аеродрому Хамбург један путник је остао на свом мјесту, па је посада, према писању дневника „Велт“ тек тада примјетила да је он преминуо.

Овај случај се догодио 25. октобра, али је тек сада доспио у јавност. Ради се о једном 51-годишњем путнику, који је самостално ушао у авион у Истанбулу, и сјео на своје мјесто у авиону. Он је, према медијима, имао више разних болести, од којих је, уз корону, и преминуо. Током лета његову смрт нико није примјетио.

Два брата близанца су била нераздвојна, а онда је један оболио од ковида: “Предомислио се око вакцине, али било је прекасно за њега”

– Он је сам путовао, и сједио је на мјесту до прозора. Вјероватно се наслонио главом на прозор и затворио очи, због чега су сви мислили да спава, казала је полиција.

Према Хамбургеру Абендблату умрли путник је имао акутну инфекцију корона вируса. Због ове чињенице њемачке власти покренуле су трасирање контаката пацијента.

Поставља се питање како је путник заражен короном могао да уђе у авион. Наиме, тренутно је за путовање из ризичних земаља, а у те спада и Турска, за улазак у Њемачку потребно да особа посједује сертификат о вакцинацији, потврду о прележаном ковид-19 или негативан тест.

Он је, заражен, могао да уђе у авион уз сертификат о вакцинацији, пошто није предвиђено мјерење температуре на већини аеродрома, што би можда открило његову инфекцију.

(Тањуг   Фото:Илустрација)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

дјуро

02.11.2021 09:45

каква корона? Умро од страха!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

02.11.2021 10:25

Како се испоставило да је од короне а нема обдукције.?

Name

Хамица

02.11.2021 14:45

Хаха не смије се ни умријети висе а да није од короне...

ОДГОВОРИТЕ