Досадила му жена па је замијенио за нови Ајфон?!

Неименовани тинејџер (17) из индијске савезне државе Одише одлучио је да му је телефон далеко важнији од брака, па је супругу заменио за нови мобилни.

Занимљивости 01.11.2021 | 18:47
Досадила му жена па је замијенио за нови Ајфон?!

Да, звучи као прича из рубрике "реците нам да се шалите и да сте то измислили јер вам је било досадно", али нажалост бојимо се да то ипак није случај. Трампио је супругу за нови Ајфон.

 
Ilustracija
ИЛУСТРАЦИЈАФОТО: СХУТТЕРСТОЦК

Невероватну вест преносе управо сви тамошњи портали, а кажу и да је велико питање како би та несрећна девојка (26) завршила да се у све није умешала полиција која је упала у силне проблеме током акције спасавања.

Наиме, када су ушли у село у намери да девојку врате кући, службеници су налетели на разјарене мештане којима није пало на памет да тако лако пусте сироту девојку да оде.

Протествовали су, тврдили да су је поштено платили, али је на крају ипак некако избављена из стравичне ситуације.

grudi, novac, brusthalter
ФОТО: ПРОФИМЕДИА

Младић и девет година старија девојка упловили су у брачне воде пре само месец дана, међутим након што се њему указала прилика да набави нови апарат, хладно је продао мушкарцу старом 55 година.

У свом селу је казао да га је напустила, али након што је њена породица одбила да поверује у ту верзију, о свему је обавестила полицију која је тој девојци, срећом, успела да уђе у траг.

"Признао нам је шта је учинио током испитивања. Тим из Баланжира отишао је у Ражастан како би ушао у траг жени. Међутим, тамошњи мештани нису допустили да је одведемо са собом, инсистирали на томе да је поштено купљена. Није било лако вратити је кући", изјавио је неименовани полицајац, чије речи преноси портал Хиндустан Тимес.

(курир.рс Фото: Схуттерстоцк)

Коментари / 0

Оставите коментар