Сбербанк Бањалука дарује све бебе у РС рођене на Дан штедње

Поводом Свјетског дана штедње 31.октобра, Сбербанк а.д. Бањалука, ће већ традиционално седму годину за редом, поклонити вриједне поклоне свим бебама рођеним у Републици Српској.

Република Српска 29.10.2021 | 10:49
Сбербанк Бањалука дарује све бебе у РС рођене на Дан штедње

Долазак принове представља један од најсрећнијих тренутака у животу једне породице, а Сбербанк а.д. Бањалука жели да учини овај дан још радоснијим.

Родитељима свих беба рођених на територији Републике Српске, поклониће штедне књижице са почетним новчаним улогом од 100 КМ на штедном рачуну, а породиљама поклон у виду уређаја, који ће им бити од користи у почетном периоду са бебом.

Свјетски дан штедње за нас представља веома значајан датум, те сматрамо да је најљепше да га обиљежимо и проведемо са родитељима и нашим најмлађим новим суграђанима.

Такође, на овај начин подсјећамо колико се штедњом и одговорним односом према новцу ствара сигурнија будућност.

"Искрено се надамо да  ћемо овим гестом увеличати један од најљепших тренутака сваког родитеља, те уједно користимо прилику да нашим најмлађим суграђаима пожелимо дуг живот и пуно среће, здравља и благостања", изјавио је овим поводом Сандро Михајловић, члан Управе Сбербанк а.д. Бањалука.

Начелница Клинике за гинекологију и акушерство УКЦ РС проф.др Весна Ећим- Злојутро изразила је захвалност Сбербанк а.д. Бањалука на даривању беба рођених на дан 31.10.2021. године.

"Овим актом,Сбербанк а.д. Бањалука, сваке године скреће пажњу на значај Свјетског дана штедње, те омогућава да наше бебе постану најмлађе штедише. Овим путем се још једном захваљујемо, и сигурни смо да ће се ова традиција наставити, а за добробит наших најлмађих" , изјавила је Ећим - Злојутро.

(БН)