Вријеме данас: Сунчано, могућа магла по котлинама

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити сунчано уз малу дневну облачност и маглу по котлинама и уз ријечне токове.

Република Српска 28.10.2021 | 08:35
Вријеме данас: Сунчано, могућа магла по котлинама

У мјестима са маглом дуже ће се задржати облачно и свјежије вријеме у односу на сунчане предјеле, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб и промјенљив вјетар, послије подне слаб, а у Семберији и централном планинском појасу до умјерен сјевероисточни.

Дневна температура ваздуха од девет до 14, на југу до 20, а на планинама и у предјелима с маглом од седам степени Целзијусових.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, јутрос преовладавају магла и ниска облачност у већини крајева осим у Херцеговини и на југозападу гдје је сунчано вријеме.

Температура ваздуха у 8.00 часова: Гацко минус четири, Дринић минус три, Чемерно, Бијељина и Невесиње минус један, Дрвар, Бањалука, Градишка, Сребреница, Хан Пијесак, Соколац и Тузла нула, Мркоњић Град, Нови Град, Приједор, Србац, Добој, Рудо и Билећа два, Шипово и Вишеград три, Сарајево, Рибник, Мраковица и Фоча четири, Зворник пет, Зеница шест, Требиње седам, Бјелашница осам, Мостар девет и Неум 12 степени Целзијусоаих. 

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар