Брену и Бобу тужио кум за пола милиона евра!

Лепа Брена и Боба Живојиновић завршили су на суду и то по тужби њиховог породичног пријатеља и кума Александра Винцића, а која се тиче заједничког бизниса - производње вина.

Забава 25.10.2021 | 18:27
Брену и Бобу тужио кум за пола милиона евра!

Сарадник певачице и тениског аса не жели више да сарађује са њима, због чега потражује свој милионски удео, односно пола милиона у еврима, сазнаје Курир.

Добро почело

Брена и Боба су још 2018. године заједно са кумом покренули бизнис производње белог вина, а по свему судећи, посао је добро кренуо и нису пуно чекали на прву зараду. То и не чуди јер је Винцић већ годинама у том послу и разуме се у њега одлично, али и због тога што су доста новца уложили у развој бизниса, маркетинг, промоцију и рекламирање. Осим продаје, убрзо су почели да учествују и на разним фестивалима намењеним напицима од грожђа и да освајају признања, што је помогло да се њихов бизнис још више и брже развије у наредном периоду.

Како је посао добро кренуо, Брена и Боба су били одушевљени, па су имали прегршт нових идеја за развој бизниса. Међутим, неке од њих се нису допале Винцићу па им је сугерисао да успоре, али како нису одустајали, рекао им је да немају његову дозволу да наставе, због чега су кренуле прве несугласице и трзавице. Кум им је предложио компромис, али Живојиновићи нису пристали, због чега је он решио да изађе из бизниса. Тада је тражио да му исплате све што је до тада уложио, око пола милиона евра, што је њих шокирало.

Спремни за борбу

Како каже наш извор близак певачици, Брена и Боба сматрају да њихов пословни партнер није уложио толико, у шта су га убеђивали и нудили му мању своту новца. Како Александар није пристао на то, запретио им је тужбом, што је на крају и урадио.

Lepa Brena, Ušće, Music Week, Boba Živojinović
ФОТО: КУРИР

Он је одлучио да правду потражи на суду и у тужби против Живојиновића потражује 500 хиљада евра. Није познато, каже саговорник, када ће имати прво суочавање, али певачица и тениски ас су спремни да се боре до краја, само да не би исплатили позамашну своту новца.

Иначе, Брена и Боба су недавно учествовали на фестивалу вина у мађарском граду Надашу, где је одржано велико оцењивање вина. Већ тада су кренуле сумње да нису у добрим односима са Винцићем, јер се није појавио на овом догађају.

Lepa Brena, Boba Živojinović
ФОТО: ВЛАДИМИР ШПОРЧИЋ

Подсетимо, Боба и Александар су започели бизнис пре три године, а Живојиновић је о куму увек причао у суперлативу.

- Наш пријатељ и власник винарије био је прави иницијатор читаве те приче. Касније смо постали кумови, мој син Стефан је крстио његовог сина, а он је изузетно вредан човек и можда је највећи произвођач на овим просторима. Од кумства смо почели да правимо заједничко вино. Врло смо препознатљиви на нашем тржишту, не само Србије, већ Црне Горе и Хрватске. Има нас и у Словенији - испричао је Боба током промоције вина, а потом је откривено да су у Дивошу купили земљиште од 1.53 хектара.

(курир.рс)

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Никада

25.10.2021 20:16

Од ово двоје скртаца,неце добити новац.Слободан исти дјед мраз,крај ове пластифициране зене.

ОДГОВОРИТЕ