Маринко Роквић се бори са болешћу, сада се огласио и његов син Никола!

Певач Маринко Роквић је у тешком здравствнеом стању, и већ неко време се бори са бектеријом која му је напала организам.

Забава 24.10.2021 | 20:28
Маринко Роквић се бори са болешћу, сада се огласио и његов син Никола!

Сада се тим поводом огласио његов син Никола и открио да његов отац није добро.

- Не знам шта бих вам рекао, искрено. Чули сте се с њим, човеку није добро, непријатно ми је. Није корона сада у питању, он је то прележао. Биће он добро – рекао је Никола, не желећи да продубљује тему о очевом здравственом стању, које је и даље неизвесно.

Роквић је прилично лоше, једва прича, а све наступе је отказао док се не излечи.

- Ја сам прележао корону, добро сам прошао нисам имао тешке симптоме. Ко зна кад ће овај вирус проћи, то нико не зна па ни ја. Међутим, после короне ми се појавила нека бактерија која ми је напала организам. Никао да прође, месецима се борим. Надам се да са иде мало набоље – рекао је Маринко.

- Многи су ме звали да идем да наступам, али сам морао све да одбијем због здравствених разлога. Супруга је ту уз мене, синови такође. Нисам сад у стању да причам, једва говорим, чујете. Ако можете да ме позовете док прође све ово, молим вас. Нешто сам ставио у уста и не могу даље да причам. Зато вас молим да овај интервју померимо за неко друго време. Морамо сачекати да ово прође, па када се опоравим, да лепо причамо, извините - испричао је Роквић.

Marinko Rokvić
фото: Драгана Удовичић

(Курир.рс/Ало/С.телеграф)

Коментари / 0

Оставите коментар