Продужен притвор Беливуку и његовој групи

Виши суд у Београду продужио је притвор до 30 дана Вељку Беливуку и другим члановима његове криминалне групе.

Србија 23.10.2021 | 11:14
Продужен притвор Беливуку и његовој групи

Како се наводи у саопштењу, према Вељку Беливуку, М.М, М.Б, М.Б, С.Л, Н.Ј, В.Д, Д.Т, Н.С, Н.Ђ, Н.Л и М.А притвор је продужен због опасности од бекства, због сумње да ц́е ометати поступак утицањем на сведоке, да ц́е у кратком временском периоду поновити кривично дело и јер је за кривична дела која им се стављају на терет прописана казна затвора преко десет година.

Према окривљенима А.В, М.Т, Ф.И, Ж.К, В.Г, М.С, М.Л.С, А.Д и А.С притвор је продужен због постојања околности које указују на опасност од бекства, због постојања особитих околности које указују да ће у кратком временском периоду поновити кривично дело и јер је за кривична дела која се стављају на терен прописана казнена затвор преко десет година.

(Б92 Фото: ата имагес) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Фебо

23.10.2021 09:31

Они су заслузили смртну казну а не казну затвора за звјерства која су поцинили.Једноставно ако је зивотиња бијесна немозе се излијецити или поправити то стање она се мора убити а они припадају тој врсти зивотиња!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добро Сад

23.10.2021 11:43

Или имате или немате предмет ? Или је све ово представа за широке Народне масе. Приписати некоме онакве монструозне злочине а третирати га као крадљивца аутомобила, нема смисла, стварно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несо

24.10.2021 17:01

Да су закону старе Југе, они бих одавно већ били на Голом отоку, и никакве приче не бих било. Чуј, разтмишља се да се бране са слободе, поред онолико написаних злочина. Па или јесу или нису?

ОДГОВОРИТЕ