Огласио се Болдвин након трагедије: Нема ријечи!

Трагедија која се догодила на снимању филма "Руст" јутрос је уздрмала светске медије. Глумац Алек Болдвин случајно је упуцао сниматељку Халину Хачинс и ранио редитеља Јоела Соуза. Редитељ се опоравља, али нажалост Халина је преминула због прострелне ране. Алек Болдвин се први пут јавно огласио поводом несреће на Твитеру.

Магазин 22.10.2021 | 18:59
Огласио се Болдвин након трагедије: Нема ријечи!

"Нема речи које би могле да опишу шок и тугу у случају несреће која је одузела живот Халини Хачинс, супрузи, мајци и нашој колегиници којој се дивимо. У потпуности сарађујем са полицијом на истрази како би открили како се ова трагедија десила. У контакту сам са њеним супругом и пружам пуну подршку њему и његовој породици. Моје срце је сломљено због њеног мужа, њиховог сина и свих оних који су знали и волели Халину", написао је Алек Болдвин.

Према писању "Деадлине", глумац није имао идеју да је након пуцња повредио било кога на сету. Када му је дат пиштољ, питао је: "За све ове године никад ми нису дали врућ пиштољ".

Подсетимо, Алек Болдвин пуцао је из реплике пиштоља на филмском сету у Новом Мексику и том приликом је убио Халину Хачинс и ранио режисера Џоела Соузу, саопштиле су локалне власти.

Према наводима власти, Хачинсова је хеликоптером превезена у болницу Универзитета у Новом Мексику, где је проглашена мртвом, док је Соуза колима хитне помоћи одвезен у регионални медицински центар Кристус Ст. Винсент, где је прошао третман збрињавања због повреда.

Халина Хачинс умрла је од прострелне ране коју је задобила на снимању филма "Руст", а имала је 42 године. Халина је упуцана у импровизованој цркви на сету снимања филма.

(Блиц  Фото: Профимедиа)

Коментари / 0

Оставите коментар