Осумњичени за убиство породице Ђокић приведен

Приведен је осумничени за убиство породице Ђокић, потврдио је министар Вулин.

Србија 21.10.2021 | 19:57
Осумњичени за убиство породице Ђокић приведен

"Захваљујући упорном и самопрегорном раду припадника Полицијске управе за град Ниш, припадника Полицијске управе за град Београд, посебно његовог 3. Одељења, као и Управе криминалистичке полиције, затим Основног јавног тужилаштва у Алексинцу и Вишег јавног тужилаштва у Нишу, успели смо да дођемо до једног лица за кога основано сумњамо да је учествовао у монструозном убиству породице Ђокић", изјавио је министар унутрашњих послова Александар Вулин, који је заједно са помоћником директора полиције и начелником Полицијске управе за град Београд Веселином Милићем, у Нишу разговарао са припадницима полиције који раде на расветљавању убиства породице Ђокић.

Министар Вулин је нагласио и да је пронађена и значајна количина новца која је припадала убијеној породици, а у просторијама, односно на имању које је користио осумњичени, пронађени су још неки предмети који су, без сваке сумње, били део овог страшног и монструозног убиства.

Осумњичени је приведен и по налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу одређено му је задржавање до 48 сати, због постојања основа сумње да је учествовао у извршењу кривичног дела тешко убиство.

Припадници МУП-а настављају даљи рад на расветљавању свих околности кривичног дела.

Медији преносе, без навођења извора информација, да је приведени рођак породице Ђокић.

Наводно, приведен је блиски рођак, брат од тетке убијеног Горана Ђокића, Г.Џ.

Убица и жртве су били веома блиски и знали су се целог живота, никада нису имали међусобних проблема.

Он је живео у близини убијене породице.

Наводно, реч је о бившем ватрогасцу у пензији. Често је прао Горанова кола, пошто он није имао поверења у раднике перионице све због сефова које је држао у аутомобилу.

(Б92  Фото: КУРИР/М.С./РТС/СЦРЕЕНСХОТ)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ех

21.10.2021 18:49

То се зове знање и рад полиције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лија

21.10.2021 19:38

Јос једно у низу кривицних дјела које, потврдјује оправданост врацања смртне казне. Врацање смртне казне у законодавство гарантује мање теских кривицних дјела као сто је ово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Видис ти

21.10.2021 23:27

Встрогасац кад оде у пензију постане кримос сигурно мала пензија хахаха?????

ОДГОВОРИТЕ