Славица Ћуктераш о повреди: Могла сам да останем без ока!

Славица Ћуктераш је почетком августа у свом дому доживела озбиљну повреду ока због које је била чак и хоспитализована.

Забава 20.10.2021 | 20:39
Славица Ћуктераш о повреди: Могла сам да останем без ока!

 То се десило 2. августа. Повреде око се сматрају свеже до годину дана, ја сам имала компликације које и сада лечим. На изглед изгледа добро, али рожњача је оштећена. Морам да кажем да је ок све сада, у том стању каква је повреда била могла сам да останем без ока. Захвална сам и Богу и лекарима који су дан и ноћ бринули о мени. Терапије су ишле на 5 минута. Прво сам добила хифему, па након што се она повукла добила сам јаке болове и вратио ми се укус. Како су ми објаснили, то је јако опасно, могла сам да останем без ока. Позитивним размишљањем сам се водила и успела сам у томе. Остале су последице, имам ожиљак - испричала је Славица и додала да сада има редовне контроле, као и да не ставља пуно шминке да не би додатно искомпликовала ситуацију.

Испричала је и како је заправо дошло до ове опасне повреде.

- Распремала сам кућу и у ћеркиној соби сам налетела на сок који је стајао ту данима. Могла је ћерка моја да отвори тај сок и хвала Богу што није то била она. Ја сам знала да је сок покварен, и како сам кренула да га отворим, чеп је као пројектил ударио у моје око. Из предсобља где се то догодило, он је одлетео у каду у купатилу. Морам још једном да се захвалим свим докторима који су ми помогли - испричала је певачица.

Slavica Ćukteraš
ФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА

Како каже, посете нису биле могуће услед ковида, али да јој је њега пријатељица и колегиница Милица Тодоровић била велика подршка током опоравка.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар