Мира Шкорић крила од породице да има тешку болест!

Мира Шкорић својевремено је водила битку с опаком болешћу, из чега је много тога научила. Битку је желела да води сама, крила је и од најближих а из свега понела најважније, да пре свега треба да будемо одговорни према себи и свом здрављу.

Забава 20.10.2021 | 18:34
Мира Шкорић крила од породице да има тешку болест!

Иако је из најтеже животне битке изашла као победник, Мира је причала да борба заправо, никада не престаје.

 

"Искрено да вам кажем не, та борба не престаје. Ја сам добро, никад боље, али постоји тај један протокол код онколошких болести", рекла је Мира једном приликом за "Свет".

Певачица се храбро борила, пребродила је четири операције а њена породица ништа о томе није знала. Међутим, и даље није мирна јер болест увек може да се врати.

"Највише мрзим реченицу: "Ја сам победио рак", то никада не треба да се изговори јер та болест увек може да се врати. Не дај Боже ником. Ја сам то дуго крила, заправо крила сам од своје породице да бих их заштитила. Моја мајка је преминула 2017. године од срца. Све то оставља последице на породицу, када су сазнали само за четири операције које сам имала, боље да не причам како им је било. Али, идемо даље, нема стајања, суочиш се, бориш се, ја идем главом кроз зид", истакла је тада певачица.

Mira Škorić
ФОТО: АТА ИМАГЕС

(Курир.рс/Свет)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Витомир

20.10.2021 18:04

од срца јој желим све најбоље

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

20.10.2021 19:47

Мира је одувек била борац.Свако добро зелим јој у зивоту.