У Мадриду отворена соба за плакање! (ВИДЕО)

У једној од зграда у центру Мадрида отворена је "Ла Ллорериа" или соба за плакање, у склопу пројекта који има за циљ да истакне важност менталног здравља и оконча стигму због одласка код психолога што је табу тема у многим друштвима.

Занимљивости 20.10.2021 | 15:23
У Мадриду отворена соба за плакање! (ВИДЕО)

"Уђи и плачи", стоји на једном од знакова у овом посебно осмишљеном простору.

-И ја сам анксиозан, стоји на другом розе знаку.

У једном углу се налазе телефони са именима људи које посетиоци могу да позову уколико су нерасположени. Међу њима је и психолог. 

Otvorena soba za plakanje u Madridu (VIDEO)

<п дата-wтг-лазy="5">Соба је отворена за све, а циљ организатора је да уклоне стигму у друштву која је везана за ментално здравље, плач и тражење помоћи. 

<див цласс="ембед-респонсиве ембед-респонсиве-16бy9" дата-wтг-лазy="6">У 2019. години 3.671 особа извршила је самоубиство у Шпанији, што је други најчешћи узрок смрти.  <див цласс="ембед-респонсиве ембед-респонсиве-16бy9" дата-wтг-лазy="6">  <див цласс="ембед-респонсиве ембед-респонсиве-16бy9" дата-wтг-лазy="6"><ифраме срц="//www.yоутубе.цом/ембед/КЛЛ1093сЈСц" wидтх="560" хеигхт="314" аллоwфуллсцреен="аллоwфуллсцреен"> <див цласс="ембед-респонсиве ембед-респонсиве-16бy9" дата-wтг-лазy="6">(24седам.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар