Џони Деп сутра на вечери с Вучићем!

Холивудски глумац Џони Деп долази сутра у Београд поводом промоције свог анимираног серијала произведеног у Србији „Пафини", у продукцији „Архангел студија" глумца Милоша Биковића, а креираног у „Јерволино студиосу" (ИЕС). У Србији ће можда провести свега 24 сата, али ће свакако имати напоран дан - имаће конференцију за медије, затим обилазак студија, а увече ће се састати на вечери с председником Александром Вучићем.

Забава 18.10.2021 | 20:31
Џони Деп сутра на вечери с Вучићем!

Из кабинета председника је саопштено да ће се Вучић састати с Депом и Биковићем у згради на Андрићевом венцу. Глумац, што је мало чудно, није имао рајдер листу, што је пракса пред долазак светских звезда, пише даље „Курир". Тренутно, међутим, зна се да ће бити смештен у председничком апартману једног познатог хотела, док ће му на ручку и вечери бити служена национална јела из Србије, као и наша ракија и вино.

- Ћевапчићи и колеге из Србије су фантастични - изјавио је Деп за РТС прошле године на Берлинском фестивалу, где је промовисао филм „Минимата".

Џони Деп Профимедиа

 
 

Током београдске посете Џони Деп, Андреа Јерволино и леди Моника Бакарди, као и Милош Биковић, представиће свој најновији заједнички пројекат „Пафини", реализован уз подршку Министарства културе и информисања Републике Србије. Ово је наставак дугорочне сарадње коју Деп има с филмском и телевизијском продукцијском кућом „Јерволино & леди Бакарди ентертејнмент", као и матичном компанијом „Јерволино студиос" из Србије. Прва сезона овог првог анимираног серијала креираног у Србији, састављена од 54 епизоде најквалитетнијег садржаја за децу и све љубитеље анимације, биће ускоро доступна на стриминг платформама широм света. На креирању серијала у претходних годину дана радило је више од стотину уметника и креативних стручњака из Београда и Новог Сада.

- Веома сам срећан због тога што сам, упркос непредвиђеним дешавањима у свету, успео да одржим обећање које сам дао прошле године, а то је да ће Џони Деп доћи у Београд, и то као наш гост. Једва чекам да заједно с њим и Милошем Биковићем, као нашим стратешким партнером, јавности у Србији представимо оно на чему смо радили у протеклих годину дана - рекао је Андреа Јерволино, директор и оснивач продуцентских компанија "Јерволино & леди Бакарди ентертејнмент" и „Јерволино студиос".

 

Иначе, није тајна колико светски познати глумац воли Србију.

- Обожавам Србију и Србе - изјавио је прошле године у Монте Карлу Деп.

Он је први пут у Србији, иначе, био 1992. године, а једном приликом је и показао да добро барата нашим псовкама - кад је на Фесту представљен документарац „Крека: Ловац на снове". „Је*и га! Хајдемо да се напијемо!", „Како си?" и „Волим те" део су његовог вокабулара.

(24седамрс)

Коментари / 0

Оставите коментар