Пешић у болници – отказано окупљање репрезентације

Контролни тренинзи мушке “А” репрезентације Србије ипак неће бити одржани 18. и 19. октобра.

Кошарка 18.10.2021 | 13:20
Пешић у болници – отказано окупљање репрезентације

Упркос великој жељи селектора Светислава Пешића, позваних играча, њихових клубова и тренера, окупљање репрезентације је у понедељак ујутру отказано услед здравственог проблема са којим се суочио селектор Пешић.

О здравственом стању Светислава Пешића говорио је за званичан сајт КСС проф. др Драган Радовановић.

Здравствено стање селектора Пешића је стабилно, али има акутно запаљење грла које захтева да се што пре подвргне болничком третману. Због тога ће већ данас бити примљен у Клинички центар Србије", поручио је проф. Радовановић.

Директор репрезентације Србије Драган Тарлаћ је изразио захвалност свим клубовима и играчима који су се одазвали позиву на контролне тренинге.

"Желим да се у име репрезентације и комплетног Кошаркашког савеза Србије захвалим свим играчима који су се упркос згуснутом такмичарском распореду одазвали позиву на контролне тренинге. Такође, желео бих да искажем и велику захвалност управама и тренерима клубова из којих репрезентативци долазе на изванредној сарадњи и исказаној спремности на прилагођавање професионалних обавеза потребама националног тима", нагласио је Тарлаћ.

(Б92 Фото: Педја Милосављевиц / СТАРСПОРТ) 

Коментари / 0

Оставите коментар