Мазалица помиње Устав, исти онај који је његов шеф одавно разорио?!

Крунић каже да Мазалица и људи из СНСД-а, имају бар мало образа, не би помињали поштовање Устава, јер су све чега су се дотакли разорили. 

Република Српска 13.10.2021 | 12:55
Мазалица помиње Устав, исти онај који је његов шеф одавно разорио?!

- Вођен месијанским комплексом, Милорад Додик је поистовијетио себе са Републиком Српском, па ако је он под санкцијама, мора бити и Република и наш народ. Ако је он у свом имагинарном рату са свима, пустио би и да Српска буде у правом. И то још посланици његове странке, попут г. Мазалице оправдавају, кријући га иза Устава и вријеђајући кога стигну у одбрани те сулуде политике.

За разлику од Бранислава Бореновића, који је са 18 година отишао у рат у униформи Војске Републике Српскре, а којег Мазалица спомиње, његов шеф није бранио и борио се за Републику Српску, не зна њену вриједност и шта значи ризиковати и свој живот за виши циљ, него се богатио ратним профитерством и шверцом, рекао је Љубиша Крунић, посланик ПДП-а у Народној скупштини Републике Српске. 

Крунић каже да Мазалица и људи из СНСД-а, имају бар мало образа, не би помињали поштовање Устава, јер су све чега су се дотакли разорили. 

- Продали су грб и химну, Устава крше и сјете га се само кад им треба, салу Народне скупштине Републике Српске претворили су у позорницу за представе њиховог шефа. Данас авантуризам свог шефа, којим покушава да спаси само себе, по обичају крију иза интереса Републике, иако им је интерес Републике задњи на уму. Њаму је у интересу само чување личног и богатства њему блиских људи и спреман је на све да одбрани оно што су стекли на грбачи нашег народа и Републике, понајвише криминалом и корупцијом. Колега Мазалице, нека ваш шеф води своје ратове сам, а ми смо за разлику од њега, у рату одбранили оно најсветије, а чиме би он данас да се коцка, поручио је Крунић.

 Посланик СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске Срђан Мазалица рекао је Срни да ова странка тражи поштовање Устава, не разбија територијални интегритет БиХ и не ради против интереса било којег народа.

(БН) 

Коментари / 17

Оставите коментар
Name

Бањалучанин, рођени

13.10.2021 11:26

Има ли ИКО у тој црвеној секти НОРМАЛАН?! Људи, они ће нас одвести у пакао, само да би спасили све што су опљачкали! Народе, браћо, сестре, на улице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.10.2021 12:01

Доста сте били на власти. Одлазите, лисе нам је са вама на власти, спадамо у најјадније земље за зивот. Промјене. промјене, промјене!!!!

Name

Ре Бањалучанин

13.10.2021 12:02

Па судећи по представи црвених ништа друго није преостало већ да се народ дигне и скине јарам са врата

Name

Ипе

13.10.2021 12:26

Ма какав пакао,ко ће вас напасти,не буди смијешан. Ако паклом сматраш неимаштину и изолацију,да се банке повуку са тржишта РС-а,то је онда тачно,али већ је РС толико сиромашна и опљачкана,да би то била само још једна степеница ка дну,за становништво,политичаима ће бити исто,можда чак и боље.

Name

Мира Лалојло

13.10.2021 11:42

Има Вулицка; Казе: Додо представник свих Срба који нису конвертити, ха, ха..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

13.10.2021 11:44

? шта од криминалца очекивати друго, испуцао је све и чека га затвор и ови ду.е увлакачи га бране, они су саучесници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крис

13.10.2021 11:48

Народе, брацо и сестре на улице, ви цете свакако бити на улицама гладни и зедни и молити тог буздована за мало слободе да би се снасли. Цао заслијепљени народе политиком оног криминалца ста вам бог да.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ћути Мазало

13.10.2021 12:10

Док се јутрос народ на Косову и Метохији брани голим рукама ви криминалци браните свој покрадени капитал, ђубрад!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАРКО

13.10.2021 12:30

КРУНИЋУ ТАКО ЈЕ. СВАКА ТИ ЧАСТ. МОЖЕТЕ ЛИ КРУНИЋУ ИКАКО ДА ЗАМОЛИТЕ ПОЈЕДИНЕ ИЗ ВАШЕ СТРАНКЕ КАО ШТО ЈЕ БУНДАЛО ДА СЕ ВИПШЕ НЕ ПОЈАВЉУЈЕ И НЕ КРИЈЕ ИЗА ПДП. ПА ЗАР ВИ ЉУДИ НЕ ВИДИТЕ ДА ТАЈ ЧОВЈЕК КАО ДОКТОР ПРАВНИХ НАУКА / АКО ЈЕ ТО СТВАРНО/ НЕ РЕЧЕ ЈЕДНУ ЈЕДИНУ РЈЕЧ У ВЕЗИ ПОСЛЕДЊИХ ДОГАЂАЊА . ИМАТЕ ВИ КРУНИЋУ И ДОКТОРА АНЕСТЕЗИОЛОГА ЗАШТО ОН ШУТИ ПА ТРЕБАО БИ НЕШТА ДА КАЖЕ УКОЛИКО СМИЈЕ. ЕВО ВИДИТЕ , ТУ СУ ПРОБЛЕМИ ОПОЗИЦИЈЕ, НАРОД ТО ВИДИ И ЗНА ЗАТО ЈЕ ТЕШКО ПРОМЈЕТНИТИ ВЛАСТ. ИСТИ ЉУДИ ГОДИНАМА У ОПОЗИЦИЈИ И САВРШЕНО ИМ ЈЕ ДОБРО НЕКИ ОД 16 ДО 20 ГОДИНА, А МОЖДА И ВИШЕ У ОПОЗИЦИЈИ И ДА СЕ НЕ ПОЈАВИШЕ ПОСЛАНИЦИ КАО ШТО СТЕ ВИ , ЈЕЛЕНА , ДРАШКО , ВУКАН ОНИ БИ И ДАЉЕ ШУТЈЕЛИ КАО ШТО СУ УВЈЕК ШУТЈЕЛИ И КАО ШТО САДА ШУТЕ .УКОЛИКО ПОБЈЕДИТЕ , А НАДАМ СЕ ДА ХОЋЕТЕ , НАДАМ СЕ ДА НАВЕДЕНИ И ДР. СЛИЧНИ НЕЋЕ ВИШЕ СЈЕДИТИ У РЕПУБЛИЧКИМ КЛУПАМА , БИТИ НЕ ДАЈ БОЖЕ МИНИСТРИ И СЛИЧНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорцанин М.

13.10.2021 13:56

Марко одлицно запазање ма какав доктор то је себи набавио да се прица у К.Дубици цовјек има приватну фирму и ако би прицао у парламенту нема сверца са црвеном сектом ма један опортуниста и трутов

Name

хехе

13.10.2021 13:37

Мазалица дјецији политицар, писоња

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алоо

13.10.2021 16:40

То су договори овог ттојца,јер да би несреце код народа прикриле свој нерад.

Name

Босњак

13.10.2021 15:51

Хоце ли неко овој будали стати на пут?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош

13.10.2021 15:53

Мазалица је обична будала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво Круницу!

13.10.2021 16:14

Све сте тацно рекли, подрска за Вас!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Избјеглица

13.10.2021 16:43

Па како се неко мозе цудити када му се коријени презивају Мазалица. Ако пихледате кроз историју, свако носи презиме са неком историјом предака, а у овом конкретном слуцају, цовјек је 'Мазалица'. Бас презиме за повјерење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБ РОЦК

13.10.2021 19:29

Није он џаба Мазалица, смаже ко пас с'маслом за час

ОДГОВОРИТЕ