Укинуте скоро све мјере забране оптуженима

Укинуте су готово све мјере забране оптуженима у случају Џенан Мемић.

Босна и Херцеговина 12.10.2021 | 14:07
Укинуте скоро све мјере забране оптуженима

Ова информација потврђено је из више извора за портал Радиосарајево.ба.

Алиса Мутап, њен отац Зијад, Хасан Дуповац, Муамер Ожеговић и Јосип Барић ухапшени су почетком ове године и задржани у притвору.

Након тога, Суд БиХ је донио одлуку да их пусти из притвора на слободу уз одређене мјере забране. Тако је, на примјер, Алиса могла из своје општине Стари град отићи само у општину центар и то ради прегледа код доктора јер је трудна.

Данас су њој и осталим оптуженим у овом предмету укинуте скоро све мјере забране. Само је остала једна - оптужени се не могу међусобно састајати.

Суђење у овом предмету почело је у четвртак. Наставак се очекује овог четвртка када ће бити саслушан први свједок, Муриз Мемић.

Оно што је тренутку актуелно, а везано је за овај случај, је прича да је заштићени свједок претучен прије неколико дана. За сада није познато да ли ово има случај са оптуженим у предмету Џенан Мемић.

(Радиосарајево)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Милан

12.10.2021 12:51

Мафија повезана са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драшко

12.10.2021 14:13

Јадно и биједно оба, сипа, ентитетске и кантоналне полиције нису у стању ријешити два убистава Мемић и Драгичевић! Колико пара су дале убице тужилаштвима и шефовима полиција да опструкција оволико траје? Двије породице које се нису могле помирити са смрћу својих синова се макар труде да нешто промјене а ко зна колико других нијмо гледа у под и шути на све ово што се дешава у овој растуреној и поцјепаној Босни и Херцеговини! Устајте нико неће за вас ријешавати ваше проблеме и вадити кестење из ватре!

ОДГОВОРИТЕ