Тужио жену јер се саплео о њене ципеле и сав се изломио?!

Мушкарац из Охаја покушао је да тужи своју супругу, јер је оставила ципеле на неприкладном месту, због чега је запео за њих, пао и претрпео неколико прелома.

Занимљивости 11.10.2021 | 15:33
Тужио жену јер се саплео о њене ципеле и сав се изломио?!

Апелациони суд недавно је одбацио отпужбу Џона Волворта против његове супруге Џуди Кори због индицента који се догодио још у фебруару 2018. године. Волворт је помагао својој тадашњој вереници да се распакује после куповине, међутим, носећи флаше са сирћетом у подрум, саплео се о пар њених ципела и пао низ степенице

Резултат пада били су преломи костију у руци, нози и шаци. Џон је касније тужио Џуди, тврдећи да га је њена непажња коштала 80.000 долара медицинских рачуна и још 18.000 долара изгубљеног прихода, јер због повреда није могао да ради.

Тог 18. фебруара 2018. током посете своје веренице у Кливленду, Џуди га је замолила да из њеног аутомобила у подрум однесе кутију са неколико боца сирћета. Узео је кутију и ушао на задња врата, али док је прилазио подруму, левом ногом је закачио па црно-сивих ципела које је Кори оставила на врху степеништа. Изгубио је равнотежу и суновратио се низ степенице у подрум, због чега је прошао кроз три операције и неколико месеци физикалне терапије.

У октобру 2019. Џонов адвокат је поднео тужбу против Кори, тврдећи да је она “створила опасне услове у свом дому и није испунила дужност домаћина да заштити госта од њих”.

Најчудније од свега јесте што је у априлу исте године Волворт оженио Џуди.

Током давања исказа, Џуди је сведочила да увек оставља ципеле у близини задњих врата и није осећала потребу да то каже и свом тадашњем веренику. Такође, додала је да није видела Волворта како пада, па није могла да буде сигурна да су узрок тога њене ципеле. Корини адвокати рекли су да се осећала одговорном што је изоставила да упозори вереника на ципеле, али да то не значи да је планирала да преузме и законску одговорност за Џонове повреде.

” Да је господин Волворт био пажљив и једноставно погледао куда иде, поготово с обзиром на то да се спремао да сиђе низ степенице, лако би видео ципеле на поду – бранили адвокати Џуди.

Веће од три судије апелационог суда сложило се са адвокатима оптужене и одбило Џонову тужбу. Према судским документима, у време када је тужба првобитно подигнута, Волворт и Кори су већ били венчани и у браку су до данас.

(Занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар