Изгорио аутомобил полицијског инспектора

Три аута су изгорјела у БиХ у одвојеним пожарима који су се десили у дане викенда.

Босна и Херцеговина 10.10.2021 | 16:36
Изгорио аутомобил полицијског инспектора

У требињском насељу Брегови у ноћи између суботе и недјеље  изгорио је аутомобил рено меган, који је у власништву  Н.Л, инспектора  Полицијске управе Требиње.

У пожару је страдао и аутомобил марке БМW, паркиран на сусједном паркинг-мјесту, али повријеђених срећом није било.

Све се, у ствари, дешавало у недјељу у раним јутарњим сатима, о чему су Полицијска управа и Територијална ватрогасна јединица Требиње примили пријаву у 3.50 и одмах по дојави изашли на терен, али се пожар увелико био разбуктао.

У Полицијској управи Требиње је саопштено да су извршили увиђај и изузели потребне трагове за вјештачење, на основу којих ће бити утврђено да ли је у питању самозапаљење аутомобила или паљевина.

Мјештани Брегова кажу да је меган већ дуже времена паркиран на овом паркингу и да га власник није ни помјерао.

Још један пожар избио је на једном путничком возилу у сарајевском насељу Шип.

Пожар је пријављен јутрос у 6.50, на возилу је видљива већа материјална штета. Ватра је захватила и возило које је било паркирано поред.

"Припадници МУП-а Кантона Сарајево радиће увиђај ради утврђивања узрока пожара",  потврђено је из Оперативног центра сарајевске полиције.

Независне

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Сигурно

10.10.2021 14:49

Сигурно је инспектор био велики борац против криминала као и у осталом сви остали инспектори.Ово је врацање за неузврацене радње према криминалцима.

ОДГОВОРИТЕ