Детаљи везе Ане Николић и ожењеног електричара

Популарна пјевачица Ана Николић већ два мјесеца ужива у љубави са електричаром Дејаном Николићем, они су се наводно упознали преко заједничких пријатеља, а како се наводи, варнице међу њима су се јавиле већ при првом сусрету.

Забава 10.10.2021 | 12:14
Детаљи везе Ане Николић и ожењеног електричара

Пјевачица и њен изабраник прво су почели да се дописују, како наводи извор, а потом и тајно виђају јер је Анин нови момак ожењен.

"Ана и Дејан су се упознали летос преко заједничког пријатеља. Били су у проводу, и супер су се сложили, одмах су се свидели једно другом", рекао је извор, па открио како је дошло до пјевачицине афере са ожењеним електричарем.

"Дејан је Ани рекао да има жену, али је објаснио да је пред разводом. Рекао је да не иде кући већ неко време, и да је то брак само на папиру, највише због деце", испричао је саговорник, који додаје да се Ана и њен ожењени дечко не раздвајају.

"Они су сваки дан заједно, имају иста интересовања и живе на исти начин. Ани одговара његов темпо живота јер она не воли монотонију, са њим је увек нека журка, стално негде иду", открио је извор за Ало, који каже да је Дејан одувијек волио познате девојке.

"Иако је у браку дужи низ година, Дејана су увек привлачиле популарне девојке. Једно време се дружио са Таром Симов, и са још неким девојкама са естраде. Њега привлачи слава, гламур, зато је Ана управо жена по његовом укусу", објаснио је извор.

ПодсЈетимо, Ана је прије неколико дана објавила фотографију са мистериозним мушкарцем, како смо већ писали, ријеч је о електричару Дејану Николићу који је још увијек законски ожењен и има двоје дјеце, а комшиница му је пЈевачица Ана Севић.

Недуго након што смо открили ко је човјек у чијем крилу се сликала Ана дошли смо и до његове супруге Вланетине Спајић која је са Николићем већ осам година у браку.

"Дејан Николић човек у чијем крилу се сликала Ана Николић је мој супруг, законски још увек. Ни са мном, ни са децом већ два месеца није у контакту. Живот му је попут Аниног, тако да су се нашли у чаши. Ради као електричар у Немачкој", рекла је она и додала да Дејан избјегава одлазак на суд.

(Телеграф.рс)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Сиктер море

10.10.2021 10:19

Какав електричар, класични дилер па се нашао са овом распалом наркоманком

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јесте електричар

10.10.2021 10:36

Он јој је прикључио малу на струју

Name

Ре

10.10.2021 11:01

Воли она трофазну струју...

Name

Добој

10.10.2021 11:30

А јос гори дилери и наркомани су ови сто објављују овакве бљувотине. Хљеба и игара

Name

Омг

10.10.2021 11:29

Бришите овакве "сметљарске" постове ако не желите да постанете неки трач сајт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

10.10.2021 12:02

ФУУУУЈ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

израелац

10.10.2021 12:36

ово је спин јер њемачка тражи електричаре па да људе навуку да буду електричари из њемачке хахаххаха знам ја јер се дружим са електроничарима а то бауштела најтежа посао никад кући ниси а ни пара да имаш а нонстоп у прашини

ОДГОВОРИТЕ