Северина одбила ангажман на новој Додиковој телевизији!

Једна од највећих регионалних звијезда Северина Вучковић одустала је од ангажмана на новом телевизијском пројекту ТВ УНА, који се повезује с лидером СНСД-а Милорадом Додиком.

Забава 06.10.2021 | 16:20
Северина одбила ангажман на новој Додиковој телевизији!

"Чињеница је да сам дуго преговарала, имали смо врло угодне радне састанке и доиста смо договорили да ћемо радити и чак смо почели окупљање екипе. Међутим, онда се у медијима појавила информација да је ријеч о 'Додиковој телевизији', па се одједном само моје име почело појављивати уз његово. На крају се успоставило да је доиста ријеч о партнерству с обитељи Додик. Не желим судјеловати у пројекту који има везе с особом која вријеђа жене на најгори начин и не признаје да је у Сребреници почињен геноцид", казала је Северина.

Чињеница је да сам посљедњих година имала више понуда за ТВ-схоw и да ме тај формат занима, наставила је она.

"И сама сам на почетку короне произвела формат СеВеТеВе и страшно се добро забављала. Но, тренутно сам потпуно концентрирана на студио и довршетак сљедећег албума, што ме неизмјерно весели", казала је Северина, пише Вечерњи лист.

Идејни творац УНА ТВ је Дејан Јоцић, искусни медијски менаџер с неколико успјешних пројеката у Србији, попут Прве српске ТВ, али и у Европи.

Иако још није почело емитиовање, које је планирано за крај ове године, регионална УНА ТВ готово свакодневно пуни медијске написе управо захваљујући звучним именима која би требала постати заштитна лица програма.

Сједиште ће бити у Бањој Луци, а имат ће студије у три државе - Хрватској, Босни и Херцеговини и Србији. Најављено је како ће покривати чак 20 милиона људи, а програм ће се емитовати преко кабловских оператера.

Још прије мјесец је процурила информација како је Уна ТВ у сувласништву Игора Додика, сина члана предсједништва БиХ Милорада Додика. Због тога је у јавности добила надимак "Додикова телевизија", а међу првима се појавило име Северине Вучковић, која је, како се нагађало, требала имати свој талк схоw, што би значио њен повратак у водитељску улогу након више од 30 година, када је с Иваном Банфић водила емисију Топ Цуп на З3 телевизији.

(Извор:Клиx)

Коментари / 0

Оставите коментар