Како је Силвана Арменулић говорила о љубавници свог мужа коју је претукла!

Чувена певачица Силвана Арменулић која је трагично настрадала у саобраћајној несрећи својевремено је пунила насловне стране због бурног живота.

Забава 03.10.2021 | 18:46
Како је Силвана Арменулић говорила о љубавници свог мужа коју је претукла!

Наиме, њен брак са бившим тенисером Радмилом Арменулићем привлачио је велику пажњу, а многи су јој замериали што је детаље из приватности износила јавно.

- Три године сам се скривала и патила, али други су почели да чачкају по мом животу - говорила је Силвана за "ТВ Новости", а преноси "б92.нет".

Silvana Armenulić
ФОТО: ПРИТНСЦРЕЕН

- Ништа ја нисам причала, ја сам се само бранила и борила против таквог живота. Људи су читали и писали онако како су то и схватали. Ништа ту не могу да изменим. Покушаћу да свој даљи живот буде само мој... Али, тешко! - додала је тада.

Почетком лета 1971. године обелодањено је да је Силвана Арменулић истукла супарницу и да је покренут кривични поступак против ње. Радило се о поштанској службеници Лепосави Јанков којој је Силвана, како се наводило, нанела тешке телесне повреде.

- Силвана је пресрела мужа и његову пријатељицу док су били у његовим колима. Пратила их је једно време, а затим налетела на мужевљев аутомобил сопственим колима и зауставила их. Разјарена Силвана истрчала је из аутомобила, из кола је извукла мужевљеву пријатељицу Лепосаву Јанков и тако је 'пропустила кроз руке' да је несрећна жена задобила тешке повреде кичме, од којих се и данас лечи - писало се тада.

- Не волим да спомињем име те жене која покушава да се рекламира нападајући мене. Зар јој није доста што је три и по године улазила у моју кућу. Ја на концерт, она у стан. Хтела је и дете да ми узме - говорила је Силвана, која је у браку са Радмилом добила ћерку Гордану.

Silvana Armenulić
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

Силвана је испричала своју верзију.

- Хтела сам да пристанем на развод, јер више нисам могла да издржим разна мучења и интриге које ми је приређивала. Али кад сам чула како кује планове да Гордану одведе у Немачку, где је живела са Радмилом, одлучила сам да са њом поразговарам, да јој кажем да ћу дати развод брака, само да дете и мене оставе на миру. Шта је мени тада рекла није за новине. Многи њени рођаци и пријатељи претили су ми свакодневно. Једног јутра неко звони, провирим, и видим два непозната човека. Отворим врата и питам кога траже. Кажу - Радмила. Кад се Радмило појавио, почели су да му прете. Били су то, како сам касније сазнала, очух и зет. Дошли су, рекоше, да се обрачунају са мном што не дам развод брака. У једном тренутку њен очух засука рукаве и поче да виче: "Ја ћу да ти нагрдим лице. А знаш како? Сломићу флашу, па ћу њом да те изгребем." - испричала је својевремено певачица.

О даљем току догађаја, Лепосавина верзија је била нешто богатија детаљима:

- Враћала сам се са Радмилом са мог рођендана. Кад смо стигли пред моју кућу, излетео је Златан Илић да нас обавести да Силвана чека од 11 сати и да ће ме убити. Радмило је окренуо кола и пошао у Дубљанску улицу где станује Илић. Тамо смо се нашли све троје. После договора одлучили смо се да ипак пођем на спавање у свој стан. Баш пред кућом изненада је искрснуо Силванин "капри" и благо нас ударио. Радмило је излетео из кола да види шта се догодило. Силвана је фуриозно истрчала, сва врата изузев оних поред волана била су закључана. Силвана је упала у кола баш кроз та врата. Вриснула је да ће ми ископати очи. Окренула сам главу и ставила руку преко очију. Друга рука ми је била чврсто стегнута . Златан Илић је мислио да је то Силванина рука и чврсто је држао. Она ме је вукла за косу. Радмило је почео да је извлачи из кола. Није ме пуштала. Радмила је вукао Пера Миленковић. Трајало је то неколико минута. Сви су били на мени.

Silvana Armenulić
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

Сутрадан у болници "Драгиша Мишовић" Лепосава Јанков је добила уверење о тешким телесним повредама, тачније о повреди два вратна пршљена.

- Она никакву крагну није носила - причао је Радмило Арменулић:

- Добро знам, јер је отпутовала са мном у Немачку и тамо играла тенис. Сваке вечери смо ишли у клубове и плесали. Она воли бит-игре. Скакала је, а о повреди ни речи.

- Невероватно је да је она чекла да прође три месеца, па тек онда да тужи. Уствари, она је очекивала моју реакцију, да ли ћу да се вратим Силвани или да се разведем - објашњавао је Радмило.

Usijanje dana, Radmilo Armenulić
ФОТО: КУРИР

(Курир.рс/ТВ Новости)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

О

03.10.2021 20:05

Јесу се за фрајера и отимале.А нека ју је Силвана провукла кроз саке.Свака јој цаст,и у гробу.

ОДГОВОРИТЕ