Ивана Дудић и њен дечко имали незгоду, он остао непокретан!?

Глумица и њен партнер су пре два месеца отишли на путовање, које је требало да им буде одмор, а све се претворило у ноћну мору.

Забава 03.10.2021 | 13:53
Ивана Дудић и њен дечко имали незгоду, он остао непокретан!?

Глумица Ивана Дудић свој емотивни живот љубоморно чува за себе, те тако јавност није имала прилику да упозна њеног дечка Милоша Пандрца. О њиховој вези се не би ни сазнао да овај пар на романтичном изглету није доживео незгоду, која се према писањима медија, замало трагично завршила.

Наиме, како Ало! наводи, Ивани се живот драстично променио пошто је доживела незгоду на Ртњу након које је њен момак остао непокретан. Све се одиграло пре скоро два месеца када је пар био на одмору. Током вожње квадом, којим је Ивана управљала, Милош је пао у подножје планине. На лице места су дошле дежурне екипе хитне помоћи и ватрогасци, који су им одмах пружили помоћ. Како се даље наводи, глумичин дечко је задобио озбиљне повреде, те је завршио у инвалидским колицима.

Ivana Dudić<спан цласс="имгСоурце">ФОТО: СОЊА СПАСИЋ

<фигуре цласс="сингле-неwс-имг" дата-wтг-лазy="8"> <п дата-wтг-лазy="9">- Милош и Ивана су већ дуго заједно, али она није желела да се експонирају у јавности због његове прошлости - открио је извор за поменути медиј и описао како је заправо дошло до незгоде:

<п дата-wтг-лазy="10">- Летос су желели да побегну од градске буке, отишли су на Ртањ, и тамо провели неко време. Један дан одлучили су да се провозају квадом по планини. Током вожње Ивана је изгубила контролу и преврнули су се. Милош је пао у подножје планине, где је остао да лежи непомичан. Након неколико сати, уз помоћ ватрогасаца извукли су га и превезли у болницу. Она је задобила мању повреду рамена, а он је и даље непокретан. Ишао је на рехабилитацију, дијагностикована му је параплегија, односно одузетост обе ноге, као и озбиљна повреда кичме. Тренутно му се стање поправља, пола десне ноге осећа, али лева нога му је још увек у потпуности одузета, због чега је у инвалидским колицима и носи појас на кичми - рекао је извор, истичући да се глумица не одваја од дечка током његовог опоравка.

<фигуре цласс="сингле-неwс-имг" дата-wтг-лазy="14"><имг срц="хттпс://24седам.рс/дата/имагес/2021-10-03/189325_бдп-родјендан-20022021-0070_ифф.јпг?т=1633257380" /> <п цласс="имаге-соурце">Антонио Ахел/АТАИмагес

<фигцаптион>  <п дата-wтг-лазy="16"> 

<п дата-wтг-лазy="17">- Ивани је то јако тешко пало, осећала је кривицу, али нада се да ће Милош убрзо стати на ноге. Сваки дан му долази у посету, седи сатима с њим, доноси му храну. Увек је насмејана и позитивна, и стварно му је велика подршка у овим данима - каже саговорник и открива да дечка Дудићеве чека операција, те да се сви надају његовом опоравку.

(24седам.рс)<бр /><бр /> <фигуре цласс="сингле-неwс-имг" дата-wтг-лазy="8"><бр /><бр /> <фигуре цласс="сингле-неwс-имг" дата-wтг-лазy="8">

Коментари / 0

Оставите коментар