Мирка и Вујадин дали новорођеној беби ретко име!

Глумица Мирка Васиљевић јуче се породила и на свет донела ћеркицу. Она и њен емотивни партнер, Вујадин Савић не крију срећу због доласка четвртог детета, а фудбалер је јуче обрадовао пратиоце лепим вестима.

Забава 02.10.2021 | 13:44
Мирка и Вујадин дали новорођеној беби ретко име!

Како многе занима, какво су име поносни родитељи дали њиховој наследници, а Мирка је открила да су деца заправо одлучила да се њихова сестра зове Аника.

- Хвала на честиткама. Све је у реду, беба и ја смо одлично. Деца су предложила да се зове Аника - поручила је Мирка за „Телеграф.рс".

Иначе, Мирка и Вујадин имају већ ћерку Адријану, те синове Андреја и Михајла. Глумица је раније признала како би волела да има две ћерке и два сина, а сада јој се та жеља и испунила. Име Аника је грчког порекла и веома је ретко и означава особу која је неустрашива, непобедива, борбена и храбра.

Mirka Vasiljević, Vujadin Savić<спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

<п дата-wтг-лазy="17">Подсетимо, Васиљевићева је недавно говорила да су у смишљање имена за новог члана породицем укључени сви.

<п дата-wтг-лазy="18">- За сада ће нас петоро одлучивати о томе. Деца су већ велика, имају свест да добијамо новог члана породице, па и они имају право гласа. Они на дневном нивоу дају предлоге. То су имена која чују на ТВ-у, јутјубу. Наравно саслушамо и те предлоге, али Вујадин и ја ћемо преломити. Међутим и они су озбиљно гласачко тело када је давање имена у питању. Иначе, Вујадин и ја смо се мало улењили. Говорили смо: има времена до прођаја. Прво је био Вујадинов клуб, па селидба у нову кућу, па моја серија, па летњи распут и онда смо пре неки дан нас двоје причали да морамо да се озбиљимо. Треба узети креветац, колица, гардеробицу, па и смислити име. А ми нисмо направили ни најужи - казала је пре неколико недеља за „Блиц".

<п дата-wтг-лазy="18">(24седам.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Цеститке

02.10.2021 12:15

Поносним родитељима.Зиви и здрави били,прелепа породице.

ОДГОВОРИТЕ