Фута бесан на сина због скандала на сахрани!

Александар Фута Радуловић љут је на сина Лаћу што је са сахране супруге Марине Туцаковић (67) отерао Цецу Ражнатовић и Сашу Матића!

Магазин 01.10.2021 | 15:35
Фута бесан на сина због скандала на сахрани!

Фута је побеснео кад је сазнао да је последњи испраћај ауторке највећих музичких хитова обележио невиђени скандал. Наиме, њихов син Милан Лаћа Радуловић отерао је наводно са гроба Цецу и Сашу, као и водитеља Милана Калинића.

Svetlana Ražnatović, Milan Kalinić, Marina Tucaković, sahrana
фото: Курир, Ана Паунковић, Стефан Стојановић

- Имајте разумевања, вас троје немојте да прилазите гробу, а остали могу - рекао је Лаћа певачима и глумцу, без консултације са оцем. Они су се после тога покупили и напустили сахрану. Према писању медија, Маринин муж је лично позвао Ражнатовићеву и Матића на Ново гробље!

- Цеца и Саша су се чули са Футом и договорили да буду међу четрдесетак људи на сахрани. Рекао им је да су од срца добродошли да се опросте од пријатељице и сараднице. Од бола и туге није ни приметио да се ишта необично дешава на сахрани, нити је чуо да их је Лаћа отерао. Било му је чудно што су отишли без поздрава, али се није превише бавио тиме, јер је имао своју муку - прича извор и додаје да се Фута шокирао кад је из медија сазнао за скандал:

- Није могао да верује да је Лаћа отерао људе којима је он рекао да су добродошли на сахрани. Посебно му је било криво што је тај инцидент засенио Маринин испраћај. Надао се да ће тај дан проћи мирно и достојанствено, како је она и заслужила, јер су је људи много волели. Наљутио се на Лаћу што се тако понео према Цеци и Саши, који су увек били ту за Марину док се годинама борила са раком...

Ceca Ražnatović, Milan Radulović Laća, Milan Kalinić, Saša MatićФОТО: АНА ПАУНКОВИЋ, СТЕФАН СТОЈАНОВИЋ

И док естрада не жели да говори о овом инциденту из поштовања према Туцаковићевој, Лаћа је изјавио да ће прогорорити кад прође 40 дана: - Обећао сам да се нећу оглашавати неко време. Наредних 40 дана сам у жалости, а кад то прође, проговорићу. Тада ћу све да изнесем.

(Курир.рс)

 

Коментари / 0

Оставите коментар