Почињу разговори о реконструкцији Владе Црне Горе

Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић разговараће данас са представницима партија парламентарне већине о најављеној реконструкцији Владе.

Регион 01.10.2021 | 07:34
Почињу разговори о реконструкцији Владе Црне Горе

Порталу РТЦГ потврђено је из мањинских партија да они нису добили позив премијера за разговоре.

Кривокапић ће данас разговарати са представницима Нове српске демократије, Демократске народне партије, Социјалистичке народне партије, Покрета за промене, Праве Црне Горе, Уједињене Црне Горе и Радничке партије.

Кривокапић ће са представницима Градјанског покрета УРА и са Демократама састати сутра.

Након што су Демократе и Демократски фронт саопштили да је Владу потребно реконструисати, Кривокапић је предложио да реконструисана Влада има три потпредседника, а да се ресори који су се показали као обимни буду подељени.

Криза актуелне власти у Црној Гори почела је даном формирања експертске владе, против које је био ДФ, а кулминирала је одласком посланика тог политичког савеза из Скупштине, након што је смењен министар правде Владимир Лепосавић због изјаве о Сребреници и усвојена Резолуција о Сребреници.

(Тањуг)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

???

01.10.2021 05:39

Ако уклониш онога Дритана, паде ти влада господине премијеру, Он ти је главна осовина твоје власти нажалост.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брацо

01.10.2021 05:55

Играју на жици, а мафијаш Мило чека резултат. Тешко је оборити мафију која је 30 година владала. Подржава је још много картела извана. Желим им разум и побједу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Демонкратија

01.10.2021 07:14

Цему зурба, треба да темељно примјенимо тековине еуропске културе - демократске и пријатељске разговоре. Лагано само, па нису људске слободе и правда зец да побјегне. Сто спорије, то боље - јер тиха вода муљ носи!

ОДГОВОРИТЕ