Лаћа тражио од Цеце, Матића и Калинића да не прилазе гробу!

Текстописац Марина Туцаковић сахрањена је данас на Новом гробљу у Београду, а након сахране Маринин син Милан Лаћа Радуловић наводно је забранио Цеци Ражнатовић, Саши Матићу и Милану Калинићу да приђу гробу.

Магазин 29.09.2021 | 16:24
Лаћа тражио од Цеце, Матића и Калинића да не прилазе гробу!

- Ви немојте да прилазите гробу, остали могу - рекао је наводно Милан Лаћа Радуловић Цеци, Саши и Милану када је сахрана завршена, због чега су многи наводно остали у шоку.

- Сви који смо били близу то смо чули. Ствар је у томе што они уопште и нису били близу гробног места. Цеца се одмах окренула и отишла - рекао је извор са лица места.

sahrana, Marina Tucaković
ФОТО: КУРИР

Поред поменутих јавних личности, сахрани су присуствовали и Јелена Карлеуша, Оливер Мандић, Јелена и Жика из "Зане", Данијел Павловић, Милан Калинић, Саша Матић..

Иначе, Маринина последња жеља била је да буде сахрањена поред свог сина Милоша на Новом гробљу, а не у Алеји заслужних грађана.

Овим поводом огласио се и Милан Калинић који је објаснио шта се догодило.

- Он је замолио да не прилазимо сви, да се држи дистанца, да се не набијамо сви. Није никог отерао, таман посла... Због целе ситуације је замолио да се држи дистанца, да неко буде ближе, неко мало даље - рекао је Калинић.

Мина Костић каже да се то није десило.

"Лаћа је само подсетио да се држи дистанца због пандемије, како се не би стварала гужва. Ниста друго није било, ти натписи су баш ружни- рекла је Мина Костић за Курир.

Саша Матић о скандалу на сахрани

"Фута ме је позвао да уђем у капелу, остало не желим да коментаришем. Ја сам и даље у шоку, изгубио сам блиску пријатељицу и дугогодишњу сарадницу. Изјавио сам Фути саучешће, он ме је лично позвао да уђем у капелу, све остало не желим да коментаришем", рекао је Саша у изјави за Курир.

kapela, sahrana, Marina Tucaković
ФОТО: КУРИР
(Курир.рс/Телеграф)



Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Жабац Кермит

29.09.2021 15:14

Ови су јој остали дужни највише пара!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

29.09.2021 17:15

Казу да Додику нису дозволили ни улаз у гробље.

Name

Коwалски

29.09.2021 15:34

Дужна сам ти брдо пара...

ОДГОВОРИТЕ